Έμιλι Ρατακόφσκι: Παπαράτσι της κάνει μήνυση γιατί δημοσίευσε φωτογραφίες χωρίς την άδεια του

Ο φωτογράφος είχε κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα των λήψεών του τον Ιούλιο του 2019

Έμιλι Ρατακόφσκι: Παπαράτσι της κάνει μήνυση γιατί δημοσίευσε φωτογραφίες χωρίς την άδεια του

Δεν χρειάζεται αυτού του είδους την έκθεση. Ωστόσο, το σούπερ μόντελ Έμιλι Ρατακόφσκι, όπως γράφει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post, θα βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες κι αυτό γιατί ένας φωτογράφος τη μήνυσε για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, αφού φέρεται να δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram χωρίς την άδειά του, σύμφωνα με καταγγελία.

Ο φωτογράφος από το Κουίνς, Edward Opinaldo, δήλωσε ότι τράβηξε τα στιγμιότυπα του 31χρονου εντυπωσιακού μοντέλου βγαίνοντας από ένα κτίριο του Big Apple στις 17 Ιουνίου 2019.

Η σταρ του βίντεο «Love Somebody» δημοσίευσε δύο από τις λήψεις στη σελίδα της στο Instagram την ίδια ημέρα και συγκέντρωσε 288.000 «likes», αναφέρει η κατάθεση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν.

Ο φωτογράφος είχε κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα των λήψεών του τον Ιούλιο του 2019. Παρατήρησε για πρώτη φορά τα στιγμιότυπα στο Instagram story της Ρατακόφσκι τον Σεπτέμβριο του 2019, σύμφωνα με την επτασέλιδη κατάθεση. Στην αγωγή δεν προσδιορίζεται το ποσό της αποζημίωσης.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι γαλουχήθηκε πιστεύοντας πως η ομορφιά θα κατακτήσει τον κόσμο. Για τη μητέρα της η ομορφιά της Έμιλι ήταν το κλειδί που θα ξεκλείδωνε όλες τις πόρτες. Η καριέρα της ως μοντέλο ξεκίνησε το 2005 όταν σε ηλικία 14 ετών υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ford Models.

Την ίδια χρονιά, έγινε μοντέλο για τις διαφημίσεις των εταιριών Nordstrom και Kohl’s. Το 2006, σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε οντισιόν για τη συμμετοχή της σε σειρές της Disney, αλλά τελικά εμφανίστηκε ως Tasha, σε δύο επεισόδια της τρίτης σεζόν της σειράς του Nickelodeon, iCarly.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τις ευλογίες της οικογένειάς της η Έμιλι μπήκε στα βαθιά. Μετά από αρκετές συνεργασίες με τον φωτογράφο, Tony Duran, το μοντέλο πόζαρε για το περιοδικό «Erotica Treats», τον Μάρτιο του 2012. Ένα νέο sex symbol είχε γεννηθεί…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.