ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ιωάννα Μαλέσκου – Ποια εκπομπή θα αναλάβει

Η παρουσιάστρια με το προσωνύμιο «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης» είχε τις καλές και τις κακές στιγμές της

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ιωάννα Μαλέσκου – Ποια εκπομπή θα αναλάβει

Αδιαμφισβήτητα, η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τα τελευταία χρόνια, καθώς ήταν για μία διετία στο «τιμόνι» της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια με το προσωνύμιο «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης» είχε τις καλές και τις κακές στιγμές της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο κανάλι του Φαλήρου. Μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον σταθμό, γράφτηκαν πολλά σενάρια για το μέλλον της.

Ωστόσο, παραμένει χωρίς τηλεοπτική στέγη.

Όπως φαίνεται αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» δεν αποκλείεται η Ιωάννα Μαλέσκου να ετοιμάζεται να επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του Open, παρουσιάζοντας ψυχαγωγική εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου έχει πέσει στο τραπέζι και εάν το σενάριο ευοδωθεί, η παρουσιάστρια θα κάνει πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή μετά τις γιορτές.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, μάλιστα, επιστρέφει σε γνώριμη ζώνη αφού υποδέχεται τους τηλεθεατές στις 12 και η εκπομπή της θα ολοκληρώνεται στις 2 το μεσημέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρχουν σημαντικές ανακατατάξεις σε όλο το πρόγραμμα του καναλιού με έδρα το Κορωπί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.