ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έρευνα: Αυτή είναι η καλύτερη στάση στο σεξ για τον γυναικείο οργασμό

Οι ερευνητές μελέτησαν τις αντιδράσεις ενός ζευγαριού

Έρευνα: Αυτή είναι η καλύτερη στάση στο σεξ για τον γυναικείο οργασμό

Τη στάση στο σεξ που βοηθάει προκειμένου μία γυναίκα να απολαύσει όσο περισσότερο γίνεται τη σεξουαλική επαφή και να φτάσει σε οργασμό, αποκαλύπτει νέα έρευνα.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στις γυναίκες που απολαμβάνουν το σεξ με τη διείσδυση, ερευνητές από την ιδιωτική, γυναικολογική κλινική της Νέας Υόρκης, New H Medical, κατέληξαν έπειτα από έρευνα στο συμπέρασμα πως υπάρχει μία στάση στο σεξ που εγγυάται τον γυναικείο οργασμό.

Αυτή είναι η γνωστή σε όλους «ιεραποστολική στάση», και αυτό επειδή – σύμφωνα με τους υπεύθυνους της κλινικής – η αυξημένη ροή του αίματος στο σημείο σε αυτή τη στάση συμβάλλει στον οργασμό.

Συγκεκριμένα, προκειμένου μία γυναίκα να καταφέρει να οδηγηθεί στην «κορύφωση» πρέπει η κλειτορίδα να αιματωθεί πολύ καλά, κάτι που στην εν λόγω στάση επιτυγχάνεται πολύ πιο εύκολα.

Οι ερευνητές έφτασαν στο συμπέρασμά τους, αφού μελέτησαν, μέσω υπερήχων, τις αντιδράσεις ενός ζευγαριού σε διάφορες στάσεις, όπως η cowgirl, η στάση του λωτού, το ιεραποστολικό και η τετραποδική στάση (doggy style).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαπίστωσαν ότι ο καλύτερος τρόπος για να ρέει αίμα στην κλειτορίδα ήταν η ιεραποστολική στάση, με τους γοφούς της γυναίκας να στηρίζονται σε ένα μαξιλάρι, ενώ η χειρότερη στάση για να επιτευχθεί γυναικείος οργασμός ήταν το doggy style.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.