ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έχουν… «καβούρια» στις τσέπες τους: Αυτά είναι τα δύο πιο τσιγκούνικα ζώδια

Προτιμούν να κρατούν τα χρήματά τους κρυμμένα παρά να τα σπαταλήσουν για την διασκέδασή τους

Έχουν… «καβούρια» στις τσέπες τους: Αυτά είναι τα δύο πιο τσιγκούνικα ζώδια

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια τα οποία είναι αρκετά «σφιχτά» όσον αφορά τα οικονομικά τους και δυσκολεύονται πολύ να χαλάσουν χρήματα.

Μετράνε κυριολεκτικά και το κάθε λεπτό, ενώ προτιμούν να κρατούν τα χρήματά τους κρυμμένα παρά να τα σπαταλήσουν για την διασκέδασή τους. Φυσικά, ο κάθε άνθρωπος μπορεί όπως θέλει να διαχειριστεί τα χρήματά του, ωστόσο τα άκρα ποτέ δεν είναι σωστά αφού χάνεται το μέτρο και υπό μία έννοια και το νόημα της ζωής.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι αυτά τα τρία ζώδια που θεωρούνται τα πιο τσιγκούνικα όλων:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον Παρθένο μπορούμε άνετα να τον κατατάξουμε στη λίστα με τα πιο τσιγκούνικα ζώδια, ωστόσο αυτό υπό μία έννοια δεν είναι λόγω άποψης αλλά άγχους.

Συγκεκριμένα, πάντα πιστεύουν ότι δεν θα τους φτάσουν για τα βασικά εφόδια και τις οικονομικές υποχρεώσεις τους και έτσι προσπαθούν να απέχουν από κάθε δραστηριότητα που μπορεί να απαιτεί χρηματικό ποσό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι ζώδια που είναι των άκρων και αυτό σημαίνει ότι ή θα είναι πάρα πολύ φιλότιμοι ή θα είναι το ακριβώς το αντίθετο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη μία περίπτωση θα είναι μονίμως σε μία διάθεση να θέλουν να κάνουν δώρα και να χαλάσουν χρήματα για την δική τους καλοπέραση και των δικών τους, ενώ στην άλλη θα είναι ιδιαίτερα μαζεμένα και θα μαζεύουν και το κάθε ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.