ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έχουν το «κοκαλάκι της νυχτερίδας»: Τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανό να αποκτήσουν πολλά λεφτά

Δείτε ποια βρίσκονται στη λίστα

Έχουν το «κοκαλάκι της νυχτερίδας»: Τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανό να αποκτήσουν πολλά λεφτά

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία θα λέγαμε πως έχουν το «κοκαλάκι της νυχτερίδας», καθώς είναι αρκετά πιθανό να αποκτήσουν μεγάλη περιουσία.

Δείτε ποια βρίσκονται στη λίστα:

Λέων

Ως Λέων, γνωρίζεις τη σημασία του να μην αλλάζεις στάση και να μην τα παρατάς μόνο και μόνο επειδή κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου. Όλα όσα κάνεις στη ζωή είναι σκόπιμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν επενδύεις απλώς τον χρόνο σου σε κάτι χωρίς λόγο.

Οι Λέοντες εμπιστεύονται το ένστικτό τους όταν παίρνουν μεγάλες αποφάσεις. Είσαι επίσης πολύ δημιουργική, Λιονταρίνα, που σημαίνει ότι οι ευκαιρίες σου να γίνεις πλούσια είναι ατελείωτες.

Μπορεί να δοκιμάσεις μερικά διαφορετικά πράγματα για να κερδίσεις χρήματα, αλλά όπως και να το κάνεις, είναι προφανές ότι έχεις πολλές ιδέες στο κεφάλι σου.

Παρθένος

Παρθένε, κάνεις αυτό που κανείς άλλος δεν μπορεί: προβλέπεις την επιτυχία. Συχνά κρατάς ισορροπίες όταν λαμβάνεις αποφάσεις και γνωρίζεις ότι με υπομονή και τη σωστή προσπάθεια, ο καθένας μπορεί να πετύχει.

Αντί να περιορίζεσαι στο να κάνεις το ελάχιστο, βρίσκεις κάτι που σε ενδιαφέρει περισσότερο και καταβάλλεις όλη σου την προσπάθεια για να το κάνεις να λειτουργήσει για εσένα.

Ως Παρθένος, ξέρεις ότι η επιτυχία δεν είναι να εφεύρεις εκ νέου τον τροχό. Πρόκειται για τη βελτίωση αυτού που υπάρχει ήδη εκεί έξω. Ίσως ανακαλύψεις μια θεραπεία ή γράψεις ένα βιβλίο ή δημιουργήσεις μια εφεύρεση, αλλά δεν φοβάσαι να ευχαριστήσεις όλους εκείνους πριν από εσένα, που σε βοήθησαν να δώσεις ένα σημείο εκκίνησης.

Σκορπιός

Οι άνθρωποι που δεν σε γνωρίζουν σε βλέπουν ως λίγο ασταθή και ίσως όχι τόσο αξιόπιστη όσο θα μπορούσες να είσαι. Αλλά για την οικογένεια και τους φίλους σου, Σκορπιέ, είσαι κάποια που προορίζεται για μεγαλεία.

Ως Σκορπιός, είσαι πολύ διαισθητική. Ξέρεις πώς να ακολουθείς την καρδιά σου και όχι μόνο το μυαλό σου, κάτι το οποίο σε οδηγεί συχνά σε μέρη που δεν έχεις σκεφτεί ποτέ πριν. Βλέπεις τον κόσμο διαφορετικά, αλλά ξέρεις να μην πετάς στα σύννεφα για πολύ.

Οι Σκορπιοί είναι γενικά πολύ αξιόπιστοι, οπότε αν εσύ και κάποιος συνεργάτης σου αναζητάτε έναν πρωτοποριακό τρόπο για να πλουτίσετε μαζί, μπορεί να είναι σίγουρος ότι δεν θα τον εγκαταλείψεις όταν τα πράγματα γίνουν δύσκολα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.