
Η Ευθαλία Παπακώστα παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ. Η νεαρή ηθοποιός, η οποία φέτος υποδύεται την Όλγα στο «Μαύρο Ρόδο» μίλησε για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά και αποκάλυψε τη δύσκολη θέση, στην οποία έχει βρεθεί στο παρελθόν κατά τη διάρκεια ενός δοκιμαστικού.
Μιλώντας για τη συμμετοχή της στο «Μαύρο Ρόδο» ανέφερε: «Είναι η ίδια εταιρεία παραγωγής με τον Σασμό. Είχαμε μία άψογη συνεργασία, θέλαμε και οι δύο πλευρές να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και με σκέφτηκαν για αυτόν τον ρόλο, κάτι που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Η αλήθεια είναι όμως πως έχω δυσκολευτεί αρκετά με την Όλγα, άργησα λίγο να τη βρω και να την καταλάβω».
Στη συνέχεια της συνέντευξής της η Ευθαλία Παπακώστα ρωτήθηκε πώς θα αντιδρούσε, εάν ένας σκηνοθέτης της ζητούσε να κάνει γυμνό: «Δεν έχω μεγάλη συμπάθεια στο γυμνό, να σου πω την αλήθεια. Πρέπει να υπάρχει κάποιος πολύ συγκεκριμένος λόγος για να το κάνω και να νιώθω ασφάλεια με τον σκηνοθέτη.
Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζω γενικά είναι πως με κάθε καινούριο ρόλο νιώθω σαν να ξεκινάω από την αρχή. Είναι σαν να έχω μηδέν εμπειρία και αποτελεί για μένα ένα στοίχημα από την αρχή».
Αποκαλύπτοντας αν έχει δεχτεί κάποιου είδους παρενόχληση: «Γύρω στα 18-19 βίωσα κάποιες καταστάσεις που με έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση. Σε οντισιόν, για παράδειγμα, έχει τύχει να μου ζητάνε να κάνω πράγματα που δεν θα έπρεπε, φυσικά και δεν τα έκανα, αλλά δυστυχώς τότε λόγω ηλικίας δεν είχα τα εφόδια για να δω καθαρά τις καταστάσεις και να αμυνθώ όπως θα ήθελα.
Πια έχω οχυρωθεί πολύ καλά και αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα απαντήσω πολύ επιθετικά. Θα έκανα καταγγελία, κάτι που δεν έκανα τότε, για να μην ξαναζήσει κάποια ανάρμοστη συμπεριφορά άλλη κοπέλα από το ίδιο πρόσωπο».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.