Το εύκολο κόλπο για να καθαρίσετε χωρίς κόπο το μαρούλι σε ένα λεπτό (βίντεο)

Το εύκολο κόλπο για να καθαρίσετε χωρίς κόπο το μαρούλι σε ένα λεπτό (βίντεο)

Το μαρούλι αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές για σαλάτα, όμως όταν χρειάζεται να το πλύνουμε και να το καθαρίσουμε μπαίνουμε σε δεύτερες σκέψεις.

Ένα κόλπο του TikΤok κάνει τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα για τους λάτρεις του μαρουλιού. Στο βιντεάκι ο χρήστης @nutritionbabe μάς δείχνει τον πιο γρήγορο τρόπο για να χωρίσουμε ένα μαρούλι σε φύλλα, έτοιμο για κόψιμο.

Είναι πραγματικά πανεύκολο. Δεν χρειάζεστε καν μαχαίρι! Παίρνουμε ένα ολόκληρο μαρούλι, το κρατάμε από την κάτω μεριά του και το χτυπάμε με δύναμη πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Ασκώντας πίεση στο λαχανικό από κάτω προς τα πάνω, καταφέρνουμε να το χωρίσουμε σε φύλλα με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο!

Το επόμενο βήμα είναι το καλό πλύσιμο, ώστε να είναι έτοιμο για χρήση είτε ολόκληρο, μέσα σε σάντουιτς, είτε ψιλοκομμένο μέσα στις σαλάτες σας.

Δείτε και το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.