Υλικά συνταγής

για τη ζύμη

αλεύρι περίπου 3 κούπες

3 κούπες γάλα

1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή)

1 αυγό

½ κ.γ. αλάτι

½ κ.γ. ζάχαρη

1 βανίλια

λίγο ελαιόλαδο ίσα-ίσα να αλείψουμε το τηγάνι, διαδικασία που γίνεται πριν από κάθε κρέπα

για τη γέμιση (1 κρέπας)

2 κ.σ. τυροκαυτερή

3 φέτες σαλάμι αέρος

1 φέτα γκούντα

¼ κρεμμύδι πολύ λεπτές φέτες

½ ντομάτα σε φέτες

3 ελιές χωρίς κουκούτσι

Διαδικασία συνταγής

για τη ζύμη

Χτυπάμε με σύρμα σε μπολ όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι (περίπου 3 κούπες), τόσο ώστε να γίνει ένα πηχτό μείγμα και ανακατεύουμε.

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!