Φαγητό
Υλικά συνταγής
για τη ζύμη
αλεύρι περίπου 3 κούπες
3 κούπες γάλα
1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή)
1 αυγό
½ κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. ζάχαρη
1 βανίλια
λίγο ελαιόλαδο ίσα-ίσα να αλείψουμε το τηγάνι, διαδικασία που γίνεται πριν από κάθε κρέπα
για τη γέμιση (1 κρέπας)
2 κ.σ. τυροκαυτερή
3 φέτες σαλάμι αέρος
1 φέτα γκούντα
¼ κρεμμύδι πολύ λεπτές φέτες
½ ντομάτα σε φέτες
3 ελιές χωρίς κουκούτσι
Διαδικασία συνταγής
για τη ζύμη
Χτυπάμε με σύρμα σε μπολ όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι (περίπου 3 κούπες), τόσο ώστε να γίνει ένα πηχτό μείγμα και ανακατεύουμε.
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ