ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παιδιά δοκιμάζουν για πρώτη φορά ελληνικά φαγητά – Δείτε τις αντιδράσεις τους (βίντεο)

Παιδιά δοκιμάζουν για πρώτη φορά ελληνικά φαγητά – Δείτε τις αντιδράσεις τους (βίντεο)

Ορισμένα από τα φαγητά που εμείς έχουμε στην ημερήσια διάταξη έπρεπε να δοκιμάσουν παιδιά που μένουν και μεγαλώνουν σε άλλες χώρες και δεν έχουν ξανά στο παρελθόν γευτεί κάποια ελληνική νοστιμιά.

Η αντίδρασή τους είναι απλά υπέροχη! Τα παιδιά του καναλιού HiHo Kids στο Youtube έχουν την ευκαιρία κάθε βδομάδα να δοκιμάζουν κουζίνες όλου του κόσμου. Σε ένα από τα τελευταία βίντεο η δική μας, η ελληνική, είχε την τιμητική της με τους πιτσιρικάδες να έχουν τις πιο ξεκαρδιστικές αντιδράσεις.

«Είμαι έτοιμος για μια περιπέτεια φαγητού!», είπε ένα αγοράκι αφού παραδέχθηκε ότι δεν ξέρει απολύτως τίποτα για την Ελλάδα. Το πρώτο φαγητό που δοκίμασαν ήταν τα τυροπιτάκια. «Αυτό το τρώνε για πρωινό;», ρώτησε ένα κοριτσάκι εμφανώς σοκαρισμένο. «Αυτό δεν μοιάζει με πρωινό. Μοιάζει με βραδινό».

Όπως και να έχει όλα τα παιδιά τα λάτρεψαν, ενώ ενθουσιάστηκαν και με το φύλλο. Στη συνέχεια δοκίμασαν καλαμάκι σουβλάκι με τζατζίκι. Άλλα λάτρεψαν το κρέας και άλλα το…γιαουρτοσκόρδιον! Γούστα είναι αυτά! Δυστυχώς κανένα όμως δεν είπε καλά λόγια για το επόμενο πιάτο στο μενού.

Ο παραδοσιακός μουσακάς, που συνήθως ενθουσιάζει τους τουρίστες και τα ελληνόπουλα, απογοήτευσε τα μικρά, τα οποία περίμεναν γεύση παρόμοια με λαζάνια και αντί αυτού γεύτηκαν μετλιτζάνα.

Ευτυχώς το βίντεο έκλεισε με χαρούμενη νότα καθώς όλα τα παιδιά λάτρεψαν τον χαλβά που τους σέρβιραν ως επιδόρπιο. «Θέλω να το φάω όλο!», είπε χαρακτηριστικά ένα κοριτσάκι.

Μπορεί κάποια πιάτα να δίχασαν, αλλά όπως φαίνεται η ελληνική κουζίνα κατάφερε να συγκεντρώσει πολλά likes αλλά και views, καθώς το συγκεκριμένο βίντεο το έχουν δει περίπου 1 εκατ. χρήστες παγκοσμίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.