Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε το σάντουιτς σας πιο υγιεινό

Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε το σάντουιτς σας πιο υγιεινό

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η μαγειρική στο σπίτι σίγουρα είναι πιο υγιεινή από το φαγητό έξω.

Φτάνει να είναι βέβαια. Γιατί ο μεγάλος στόχος παραμένει ο περιορισμός των παραπανίσιων θερμίδων, ό,τι κι αν βγαίνει από την κουζίνα μας.

Αν συζητάμε λοιπόν για λαχταριστά σπιτικά σάντουιτς, η λύση ακούει στο μονό ψωμάκι. Παρά το γεγονός δηλαδή ότι η διπλή φέτα ψωμιού είναι η βασικότερη πτυχή του σάντουιτς, αυτό που το κάνει… σάντουιτς.

Ο κανόνας λέει εδώ πως από τη στιγμή που η κάτω φέτα μπορεί να υποβαστάξει όλα τα υλικά, τι ακριβώς χρειάζεται η πάνω φέτα; Αν ο στόχος είναι ο περιορισμός των θερμίδων, είναι πραγματικά αχρείαστη.

Και το ψωμί επιβαρύνει εδώ πολύ το πράγμα. Είναι απλώς θέμα συνήθειας το διπλό ψωμί, μας λένε οι σεφ που επιμένουν να μαγειρεύουν υγιεινά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ψήστε λοιπόν μια φέτα ψωμί και προσθέστε τα υλικά της αρεσκείας σας και έχετε το ίδιο σάντουιτς, την ίδια γεύση, απλώς με λιγότερες θερμίδες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.