Οι καλοφαγάδες λατρεύουν τις προκλήσεις με φαγητό, με την παμπ Nindigully στο Queensland της Αυστραλίας να βάζει μία από τις δυσκολότερες.

Ένα μπέργκερ τόσο μεγάλο, που …ιδρώνουμε μόνο που το βλέπουμε. Το μπιφτέκι ζυγίζει 1.2 κιλά, το ψωμί άλλο ένα κιλό κι έχει ένα ολόκληρο μαρούλι. Αυτό δεν είναι μπέργκερ, είναι …μαμούθ. Επειδή κάποιοι μπορεί να μη χορτάσουν, το απόλυτο μπέργκερ το συνοδεύει ένα ολόκληρο κιλό πατάτες.

Το να λάβεις μέρος στην πρόκληση φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι δωρεάν. Θα σου κοστίσει 80 δολάρια, αλλά φαντάσου τις μεγάλες στιγμές που θα ζήσεις, αν το καταφέρεις. Η τύχη άλλωστε, βοηθάει τους τολμηρούς. Η πρόκληση αυτή δεν είναι για άλλους, κι όποιος το δοκιμάσει, μπορεί να ρεζιλευτεί. Αν όμως, το κατορθώσεις, άνετα ανακηρύσσεσαι βασιλιάς των food challenges και καμία ποσότητα φαγητού δεν μπορεί να σε τρομάξει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τεράστιο μπέργκερ έχει προσφέρει ρίγη συγκίνησης στους κατοίκους της περιοχής. “Παίρνω δύο κιλά μόνο που το κοιτάζω”, λένε. Κάποιος άλλος είπε με …τρόμο: “Έχω δει λίγους ανθρώπους να το δοκιμάζουν, δεν υπάρχει ελπίδα”.