ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor: Παίκτρια δεν άντεξε και «λύγισε» – Δείτε ποια γυναίκα αποχώρησε (φώτο)

Survivor: Παίκτρια δεν άντεξε και «λύγισε» – Δείτε ποια γυναίκα αποχώρησε (φώτο)

To Survivor είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, στο οποίο αρκετοί παίκτες δεν έχουν καταφέρει να το ολοκληρώσουν.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με την Έλενα Κρεμλίδου, που επέστρεψε στην παραλία μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο και ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της ότι αποχωρεί οριστικά από το reality επιβίωσης, εξαιτίας της μεγάλης αδυναμίας που νιώθει τις τελευταίες εβδομάδες.

“Ήρθα να σας χαιρετήσω, γιατί φεύγω” είπε στους συμπαίκτες της. “Έπρεπε να κάνω το καλύτερο για την Έλενα, η απόφασή μου είναι να αποχωρήσω. Δεν θα μετανιώσω ποτέ για κάτι που αφορά την υγεία μου. Το Survivor είναι ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι. Έζησα το δικό μου Survivor, ένιωσα περήφανη που έφτασα μέχρι εδώ” δήλωσε η Έλενα Μαριπόζα στην κάμερα.

“Καταλήξαμε ότι δεν μπορώ να συνεχίσω σε αυτές τις συνθήκες…” ανέφερε στους συμπαίκτες της, οι οποίοι την αποχαιρέτησαν οριστικά από την παραλία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.