ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πώς θα δώσεις στα ψητά τα σημάδια της σχάρας;

Πώς θα δώσεις στα ψητά τα σημάδια της σχάρας;

Όλοι θέλουν να φτιάξουν ένα ψητό, το οποίο θα έχει πάνω τα σημάδια της σχάρας.

Αφήνοντας τη γεύση κατά μέρος, η εμφάνιση του κρέατος που βγαίνει από τη θράκα είναι κάτι που απασχολεί πολλούς ψήστες.

Ειδικά όταν πάνε να συγκρίνουν τα δικά τους ψητά με αυτά που προέρχονται από τις σχάρες των επαγγελματιών σε καλά εστιατόρια.

Μόνο που αυτά τα επιθυμητά γκουρμέ σημάδια της σχάρας δεν είναι πάντα προϊόν μαεστρίας του ψήστη, αλλά αποτέλεσμα ενός μικρού τεχνάσματος.

Αν προσθέσετε λοιπόν λίγο μέλι στη μαρινάδα ή τη σος όταν ψήνετε, η ζάχαρη του μελιού θα καραμελώσει, κάνοντας εντονότερα τα σημάδια της σχάρας. Το ίδιο τρικ πετυχαίνουμε ακόμα και με ψητά που ψήνονται στη σχάρα του φούρνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.