ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα viral συνταγή του TikTok – Λαζάνια φούρνου χωρίς… λαζάνια (βίντεο)

Νέα viral συνταγή του TikTok – Λαζάνια φούρνου χωρίς… λαζάνια (βίντεο)

Το TikTok έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα γνωστό παγκοσμίως και ειδικότερα χάρη στις συνταγές και στα μαγειρικά κόλπα που παρουσιάζουν αρκετοί χρήστες τον τελευταίο καιρό.

Ανάμεσα στα βίντεο που ανεβάζουν οι χρήστες του έχουμε βρει, μεταξύ άλλων, νηστίσιμα… κοτόπουλα, πουρέ από πατατάκια, αλλά και ένα περίεργο ρόφημα με πρωτεΐνη και καφέ, το proffee. Πρόσφατα, μία νέα συνταγή ήρθε να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των viral συνταγών του TikTok, που αλλάζει τα κλασικά λαζάνια φούρνου, αντικαθιστώντας τα ίδια τα λαζάνια!

Για να μην μπερδεύεστε, μιλάμε για τα ramen lasagna (ράμεν λαζάνια), το νέο trend του TikTok, που στην ουσία δεν είναι άλλο από μία συνταγή με ζυμαρικά φούρνου με κόκκινη σάλτσα και τυριά (όπως η κλασική συνταγή για τα λαζάνια, δηλαδή), με τη διαφορά ότι αντί για λαζάνια βάζουν νούντλς. Μάλιστα, χρησιμοποιούν τα στιγμιαία νουντλς που βρίσκουμε σε όλα τα σούπερ μάρκετ, στα ράφια με τα έθνικ προϊόντα και τα οποία, δεν χρειάζονται τίποτα περισσότερο στην προετοιμασία τους από το να τους προσθέσουμε νερό.

Για τα ramen lasagna τώρα, όπως βλέπουμε και στα σχετικά βίντεο, απλά βάζουν σε πυρίμαχο σκεύος στρώσεις από νουντλς, κόκκινη σάλτσα έτοιμη από βάζο και τριμμένα τυριά και στη συνέχεια, τα ψήνουν στο φούρνο για περίπου 35 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συνταγή μοιάζει ιδιαίτερα εύκολη και οικονομική και σίγουρα, θα μπορούσε να έχει μεγάλη επιτυχία σε φοιτητές ή εργένηδες, που θέλουν ένα πιάτο στα γρήγορα με υλικά που έχουν ήδη στο ντουλάπι και στο ψυγείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.