ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εσύ θα τους δοκίμαζες; – Αυτοί είναι οι πιο παράξενοι συνδυασμοί φαγητών στην Αμερική

Ενώ ορισμένοι συνδυασμοί είναι τρελοί, άλλοι είναι κλασικοί

Εσύ θα τους δοκίμαζες; – Αυτοί είναι οι πιο παράξενοι συνδυασμοί φαγητών στην Αμερική

Έρευνα αποκάλυψε ότι το σάντουιτς με μαγιονέζα και φυστικοβούτυρο και μπισκότα βουτηγμένα σε γουακαμόλε είναι πιο συνηθισμένα από ό,τι νομίζαμε στις καθημερινές συνήθειες των ΗΠΑ σύμφωνα με έρευνα σε 2.000 Αμερικανούς στην Καλιφόρνια, το Τέξας, τη Νέα Υόρκη, τη Χαβάη και τη Φλόριντα.

Η έρευνα στόχευε να αποκαλύψει τους πιο ασυνήθιστους συνδυασμούς τροφίμων που απολαμβάνουν οι Αμερικανοί – καθώς και τα χαρακτηριστικά που συμπίπτουν με αυτούς.

Ενώ ορισμένοι συνδυασμοί είναι τρελοί, άλλοι είναι κλασικοί – η έρευνα έδειξε ότι ο πιο δημοφιλής συνδυασμός φαγητού που λατρεύουν οι Αμερικανοί είναι να τρώνε τηγανιτές πατάτες μαζί με μιλκσέικ σοκολάτας.

Άλλοι κορυφαίοι συνδυασμοί ήταν σοκολάτα και ποπ κορν (44 τοις εκατό) ή τσιπς κρεμμυδιού με σοκολάτα (36 τοις εκατό).

Πάνω από το ένα τέταρτο (26 τοις εκατό) των ερωτηθέντων δεν μπορεί να φάει ένα γεύμα χωρίς να προσθέσει καυτερή σάλτσα σε αυτό, ενώ το 27 τοις εκατό δεν μπορεί να φανταστεί ότι τρώει ένα γεύμα χωρίς μαγιονέζα…

Πάνω από τους μισούς (52 τοις εκατό) είπαν ότι θα τσατιστούν εάν τα διαφορετικά φαγητά τους ακουμπήσουν το ένα το άλλο ενώ βρίσκονται στο πιάτο τους!

Σχεδόν ένας στους τέσσερις (39 τοις εκατό) των ερωτηθέντων επιλέγει να φάει πρώτα το επιδόρπιό του, ενώ το 41 τοις εκατό παραλείπει εντελώς το πρωινό για να απολαύσει ένα μεγαλύτερο γεύμα μετά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δέκα πιο δημοφιλείς ασυνήθιστοι συνδυασμοί τροφίμων

  • Τηγανητές πατάτες και μιλκσέικ σοκολάτας: 55 τοις εκατό
  • Τυρί κότατζ και φρούτα: 50 τοις εκατό
  • Κονσέρβες φρούτων με τυρί και κράκερ: 47 τοις εκατό
  • Σοκολάτα και ποπ κορν: 45 τοις εκατό
  • Φυστικοβούτυρο και μήλο: 44 τοις εκατό
  • Ξινολάχανο και τυρί: 43 τοις εκατό
  • Τυρί τσένταρ και μηλόπιτα: 42 τοις εκατό
  • Τηγανητές πατάτες και τουρσιά: 37 τοις εκατό
  • Κρύα πίτσα και ranch ντρέσινγκ: 36 τοις εκατό
  • Sour cream,τσιπς κρεμμυδιού και σοκολάτα: 36 τοις εκατό
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.