
Μπορεί η κέτσαπ να είναι μία γευστική τροφή, η οποία συνοδεύει αρκετά από τα καθημερινά πιάτα που τρώμε, ωστόσο η αλήθεια για το πώς φτιάχνεται είναι αποκαλυπτική.
Αν και έχει συνδεθεί ως απότοκο της επεξεργασίας πολλών ντοματών, εντούτοις η κέτσαπ δημιουργείται από πιο επικίνδυνα υλικά για την υγεία μας.
Ενδεικτικό είναι η χρήση της ζάχαρης και άλλων γλυκαντικών, η οποία κυριαρχεί σε τέτοιου είδους τροφές.
Δείτε σχετικό βίντεο:
The shocking truth about ketchup. pic.twitter.com/t7EeGKsaQz
— healthbot (@thehealthb0t) December 14, 2025
Σε καμία περίπτωση δεν είναι το αθώο προϊόν που απορρέει από την πολτοποίηση της ντομάτας.
Αντιθέτως, η γεύση και η τελική υφή της διαμορφώνεται από άλλα υλικά, τα οποία είναι ιδιαίτερα επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.