ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποιοι θα πάνε χαλαροί στο συμβούλιο του νησιού και ποιοι καλούνται να ψηφίσουν;

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μία ακόμα μάχη δίνουν Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor All Star με τους πρώτους να χάνουν στον στίβο μάχης και να βρίσκονται στη δύσκολη θέση να υποδείξουν ένα ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι Μαχητές, χαλαροί κι ωραίοι περιμένουν τις εξελίξεις και πλέον τίποτα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Σπύρος Μαρτίκας γι’ ακόμη μια εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο.

Πολλοί ενδεχομένως να περίμεναν οι Διάσημοι να κινηθούν βάσει λογικής στη διαδικασία της ψηφοφορίας τους και να στείλουν τον Τάκη Καραγκούνια στον τάκο.

Κάτι τέτοιο, τελικά, δεν θα συμβεί καθώς πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από την πλευρά της κόκκινης ομάδας είναι ο Γιώργος Κόρομι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιώργος Κόρομι βγαίνει και πάλι στον τάκο, έχει όμως αποδείξει στις προηγούμενες ψηφοφορίες που συμμετείχε πως διατηρεί κοινό ικανό να τον κρατήσει και πάλι εντός παιχνιδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.