Θα σας «πέσουν τα μαλλιά»: Αυτά είναι τα πιο ακριβά αλκοολούχα ποτά

Κάποια κοστίζουν κυριολεκτικά μια περιουσία!

Θα σας «πέσουν τα μαλλιά»: Αυτά είναι τα πιο ακριβά αλκοολούχα ποτά

Εδώ είναι τα πιο ακριβά κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά που υπερέχουν ως προς το σχεδιασμό, την ποιότητα, τη σπανιότητα και, ίσως το πιο σημαντικό από όλα, το μάρκετινγκ, σε σχέση με τα υπόλοιπα πιο φθηνά.

The Diamond Is Forever Martini – $18,000

Εδώ είναι κάτι για τους λάτρεις των διαμαντιών. Αυτό το μαρτίνι μπορεί να φαίνεται μάλλον συνηθισμένο. Ωστόσο, το κοκτέιλ με Grey Grouse και λάιμ περιλαμβάνει ένα διαμάντι ενός καρατίου ως … επιπλέον πινελιά! Προς το παρόν, μπορείς να το αποκτήσεις μόνο στο Ritz-Carlton στο Τόκιο.

Legacy by Angostura – $25,000

Το The Legacy by Angostura είναι ένα ρούμι που κυκλοφόρησε το 2012 για να γιορτάσει την 50ή επέτειο της ανεξαρτησίας του Τρινιδάδ. Κυκλοφόρησαν τότε προς πώληση, 20 καράφες με ποτό. Τα ρούμια αυτά έχουν ηλικία τουλάχιστον 17 ετών.

Ruby Rose Cocktail – $40,000

Εάν το θέαμα από μόνο του δεν σε κάνει να θέλεις να το πιεις, τότε γνωρίζοντας τα συστατικά θα θελήσεις. Περιέχει χυμό ροδιού, Hangar One Vodka, St. Germain, χυμό πορτοκαλιού και ροδόνερο. Το ποτήρι έρχεται σερβιρισμένο με ένα … ρουμπίνι τεσσάρων καρατίων στην κορυφή.

Penfolds Ampoule – $115,600

Το Penfolds Ampoule θεωρείται το πιο ακριβό κόκκινο κρασί στον κόσμο. Η ιδιαίτερη αμπούλα από γυαλί περιέχει το Penfolds Block 42 Kalimna Cabernet Sauvignon 2004 και έχουν παραχθεί μόνο 12 αμπούλες. Ο τεχνίτης επίπλων Andrew Bartlett σχεδίασε και κατασκεύασε το κατά παραγγελία ντουλάπι Jarrah, όπου η αμπούλα είναι τοποθετημένη, και ο Αυστραλός σχεδιαστής-κατασκευαστής Hendrik Forster ετοίμασε όλες τις λεπτομέρειες από πολύτιμα μέταλλα.

Armand de Brignac Midas – $144,532

Το Armand de Brignac Midas έχει 30 λίτρα σαμπάνιας την ίδια ποσότητα σαμπάνιας με 50 άλλα μπουκάλια των 750 ml. Ο όγκος του το καθιστά το μεγαλύτερο και ακριβότερο μπουκάλι σαμπάνιας.Το μπουκάλι ζυγίζει 45 κιλά, έχει ύψος ένα μέτρο, πλάτος 30 cm και περιέχει 40 κανονικού μεγέθους μπουκάλια 75cl.

Diva Vodka – $1,000,000

Η βότκα Diva παρασκευάζεται με φυσικό νερό πηγής και στη συνέχεια αποστάζεται τρεις φορές πριν φιλτραριστεί μέσα από πολύτιμους λίθους και διαμάντια. Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, η βότκα χύνεται στο μπουκάλι της που είναι επιστρωμένο με κρύσταλλα Swarovski. Η λεγόμενη «διαδικασία καθαρισμού με βάση το διαμάντι» εξηγεί πολύ την τιμή του 1 εκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ.

Henri IV Dudognon Heritage Cognac Grande Champagne – $2 million

Το κονιάκ παλαιώνεται για πάνω από 100 χρόνια και έχει χαρακτηριστεί «το DNA του κονιάκ». Αλλά είναι το μπουκάλι, το οποίο είναι βουτηγμένο σε κίτρινο χρυσό 24 καρατίων και πλατίνα στερλίνα που του …χαρίζει την τιμή των 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό συν τα 6.500 διαμάντια. Το μπουκάλι παράγεται από τον Ley .925, ο οποίος δημιούργησε επίσης την πιο ακριβή τεκίλα στον κόσμο.

Isabella Islay Whisky – $6.2 Million

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ουίσκι Isabella Islay είναι τοποθετημένο σε καράφα από αγγλικό κρύσταλλο (ισοδύναμο με δύο ράβδους λευκόχρυσου), καλυμμένο με 8.500 διαμάντια και σχεδόν 300 ρουμπίνια. Κάθε ξεχωριστό μπουκάλι Isabella Islay είναι φτιαγμένο στο χέρι σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.