ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Γ.Μαζωνάκης λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα: «Δεν έχω ανάγκη κανέναν – Ξεκινάω»

«Στο πλευρό μου θα δείτε... εμένα»

Γ.Μαζωνάκης λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα: «Δεν έχω ανάγκη κανέναν – Ξεκινάω»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων, μίλησε σχετικά με την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον ίδιο και τον Διονύση Σχοινά.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα δούμε κάποιον στο πλευρό του στο Κέντρο Αθηνών, όπου και εμφανίζεται.

«Στο πλευρό μου θα δείτε… εμένα», είπε χιουμοριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που έχει με τον Διονύση Σχοινά, μετά την αποχώρηση του δεύτερου από το σχήμα. Ο τραγουδιστής προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις.

«Δεν θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά», είπε με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν να βρεθούν στη σκηνή από τις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε αρχικά, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους.

Με αφορμή αυτή τη διαφωνία, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα. Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνεχίσει τελικά, μόνος του τις εμφανίσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονταν οι δύο τραγουδιστές έστειλε εξώδικο στον Διονύση Σχοινά και του ζητάει 60.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι εξήγησε πως η αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα συνεπάγεται οικονομικές απώλειες, που ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να παρακάμψει. Άλλωστε, έσπασε τους όρους του συμβολαίου τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.