ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Ο Χρήστος Μάστορας δε ζηλεύει καθόλου – Του αρέσει πάρα πολύ που είμαι σέξι»

Παράλληλα, σχολίασε και όσα γράφτηκαν για το πόσο κοντά έχει έρθει ο τραγουδιστής με τη Δέσποινα Βανδή

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Ο Χρήστος Μάστορας δε ζηλεύει καθόλου – Του αρέσει πάρα πολύ που είμαι σέξι»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων σε εκδήλωση μόδας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας, κλήθηκε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση που έχει με τον Χρήστο Μάστορα.

Παράλληλα, σχολίασε και όσα γράφτηκαν για το πόσο κοντά έχει έρθει ο τραγουδιστής με τη Δέσποινα Βανδή.

«Ο Χρήστος δε ζηλεύει καθόλου με τις σέξι εμφανίσεις, του αρέσει πάρα πολύ που είμαι σέξι. Ο Χρήστος έχει ένα τόσο μοναδικό στυλ που δε θέλω να επέμβω καθόλου. Μου αρέσει πολύ» είπε αρχικά.

Στην ερώτηση για τον αν εκείνη ζηλεύει απάντησε: «Εγώ εντάξει…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με τις τρυφερές σκηνές του Χρήστου Μάστορα με τη Δέσποινα Βανδή, που αποτελούν μέρος του κοινού τους σόου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν μαζί τη σεζόν που πέρασε, το μοντέλο σχολίασε: «Αν είναι δυνατόν; Είναι ένα σόου, το έχω δει τόσες φορές και γίνεται κάθε φορά το ίδιο και το ίδιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.