ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Για 150.000 δολάρια πωλούνται τα γυαλιά του κατά συρροή δολοφόνου Τ.Ντάμερ (φωτό)

Καταδικάστηκε για 16 φόνους σε ισόβια κάθειρξη το 1992

Για 150.000 δολάρια πωλούνται τα γυαλιά του κατά συρροή δολοφόνου Τ.Ντάμερ (φωτό)

Με αφορμή τη σειρά-ντοκιμαντέρ του Netflix για τα εγκλήματά του, ο Τζέφρι Ντάμερ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα αυτών των ημερών.

Ο ευγενικός, γλυκομίλητος «Κανίβαλος του Μιλγουόκι» έγινε σειρά από την πλατφόρμα του Netflix με τίτλο «Monster: The Jeffrey Dahmer Story».

Ο Ντάμερ προερχόταν από μια οικογένεια με γονείς μορφωμένους, που προσπαθούσαν να παρέχουν σε εκείνον και στον μικρότερο αδερφό του ό,τι μπορούσαν.

Ωστόσο, έμεινε στην ιστορία για τις 17 δολοφονίες νεαρών ανδρών που διέπραξε, μεταξύ 1978 και 1991, αλλά και για τις ιδιαίτερα σκληρές μεθόδους που ακολουθούσε.

Ανάμεσά τους, πράξεις σεξουαλικής βίας, νεκροφιλίας και κανιβαλισμού, κάνοντάς τον έναν από τους πιο γνωστούς serial killers των ΗΠΑ, με εγκλήματα που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα.

Το παρουσιαστικό του δολοφόνου ήταν πολύ συγκεκριμένο, με χαρακτηριστικότερο αξεσουάρ τα γυαλιά που φορούσε.

Ο διαχειριστής ιστοσελίδας με συλλεκτικά αντικείμενα, έχει στην κατοχή του τα συγκεκριμένα γυαλιά και τώρα που το όνομα του Ντάμερ έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, με τη σειρά να σημειώνει μεγάλη επιτυχία, είναι έτοιμος να τα πουλήσει.

Ο πωλητής ζητά 150.000 δολάρια, ενώ στην ιστοσελίδα της επιχείρησης υπάρχουν κι άλλα προσωπικά αντικείμενα του Ντάμερ, όπως μερικά σκίτσα, η φορολογική του δήλωση και κάποιες επιστολές, που πωλούνται όμως σε πολύ χαμηλότερη τιμή από τα γυαλιά.

Σύμφωνα με το TMZ πρόκειται για τα γυαλιά που φορούσε στη φυλακή, όπου έζησε πριν ξυλοκοπηθεί άγρια από συγκρατούμενό του και αφήσε τη τελευταία του πνοή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.