ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γιαγιά ετών 32! – Η κόρη της έμεινε έγκυος στην ηλικία των δεκατεσσάρων (βίντεο)

Η 14χρονη Brooke έκανε τεστ εγκυμοσύνης και έμαθε ότι περίμενε παιδί

Γιαγιά ετών 32! – Η κόρη της έμεινε έγκυος στην ηλικία των δεκατεσσάρων (βίντεο)

Μια γυναίκα έχει γίνει viral στο TikTok για την προσωπική της ζωή, αφού είναι μόλις 32 ετών, όμως όχι μόνο έχει παιδί, αλλά έγινε και γιαγιά για πρώτη φορά, ξεσπώντας σε κλάματα χαράς, όταν έμαθε για τον ερχομό της εγγονής της.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk η 14χρονη Brooke έκανε τεστ εγκυμοσύνης και έμαθε ότι περίμενε παιδί, οπότε ανακοίνωσε τα νέα στη μητέρα της.

Εκείνη τότε έβαλε τα κλάματα και την αγκάλιασε, ευχαριστώντας της, επειδή θα την κάνει γιαγιά, ιδιαίτερα σε τόσο νεαρή ηλικία.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η νεαρή κοπέλα σε μια σειρά από βίντεο, η μητέρα της είναι υποστηρικτική, αφού «της αρέσει να αγοράζει βρεφικά είδη. Έχει αποδεχτεί το γεγονός». Παράλληλα, μόλις άρχισε να μένει μαζί με τον φίλο της, με τον οποίο απέκτησαν το παιδί.

@brookexalourawhen you became a gma at thirty three♬ original sound – user98664301293


Οι αντιδράσεις λοιπόν, κάτω από τα βίντεο της νεαρής κοπέλας έπεσαν «βροχή», με πολλούς χρήστες να ρωτούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη υπόθεση. «Πόσα χρόνια διαφορά έχετε» και «σίγουρα είναι αληθινή ιστορία;», ήταν μόνο μερικές χαρακτηριστικές αντιδράσεις».

«Ήταν 32 ετών και εγώ 14 όταν έμεινα έγκυος… Οπότε έχουμε 19 χρόνια διαφορά», απάντησε η κοπέλα, με πολλούς να μην μπορούν να πιστέψουν το γεγονός.

@brookexalourai always bust down

♬ original sound – AMAHREE

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


«Η μητέρα σου έγινε γιαγιά στην ηλικία που η μαμά μου έμεινε έγκυος για πρώτη φορά», σχολίασε ένας χρήστης, με πολλούς να εύχονται τα καλύτερα στη νεαρή μητέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.