ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιώργος Μαργαρίτης για τον εθισμό του στον τζόγο: «Έρχονταν κι ηθοποιοί και ρίχναμε 50.000 τη ζαριά»

«Δέκα χρόνια ήμουν με τον τζόγο. Τότε το έπαιρνα σήμερα τα χάνω εγώ τα λεφτά και τα παίρνεις κι εσύ»

Γιώργος Μαργαρίτης για τον εθισμό του στον τζόγο: «Έρχονταν κι ηθοποιοί και ρίχναμε 50.000 τη ζαριά»

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε μεταξύ άλλων για τον εθισμό που είχε με τον τζόγο.

«Δέκα χρόνια ήμουν με τον τζόγο. Τότε το έπαιρνα σήμερα τα χάνω εγώ τα λεφτά και τα παίρνεις κι εσύ. Αύριο τα χάνεις εσύ και τα παίρνω εγώ. Δεν τα παίρνει κανείς μαζί του. Έτσι σκεφτόμουν. Έχω χάσει πολλά και τα 70» είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έρχονταν κι οι ηθοποιοί και ρίχναμε 50.000 τη ζαριά. Ήταν και πάρα πολλοί γνωστοί. Δεν έχει τύχει να τα πούνε. Σε κάποιον που έχει τύχει και δεν έχει πρόβλημα γιατί να μην το πει. Τι έγινε;» κατέληξε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.