ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

GNTM: Επιστροφή από τα παλιά ο νέος guest κριτής

Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν βρίσκεται πια στην κριτική επιτροπή

GNTM: Επιστροφή από τα παλιά ο νέος guest κριτής

Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν βρίσκεται πια στην κριτική επιτροπή του GNTM, μιας και ήταν guest κριτής, για το στάδιο των οντισιόν.

Είναι γνωστό, ήδη από το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (03/10) στις 21.00, πως η Σοφία Χατζηπαντελή δεν βρίσκεται πια στην κριτική επιτροπή, μιας και ήταν guest κριτής για το στάδιο των οντισιόν.

Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου δεν θα μείνουν μόνοι τους, καθώς, όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο “Καλύτερα δε Γίνεται” του Σαββάτου, θα ακολουθήσουν νέεοι Guest κριτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτοί θα είναι η Μαρίνα Βερνίκου, ο στυλίστας Peter Dundas και ο Χριστόφορος Κοτέντος, ο οποίος συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι στον ΑΝΤ1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.