ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

GNTM: Tα πρώτα λόγια της Αλεξίας Τράικο μετά τη νίκη της

Το 19χρονο μοντέλο από τη Αλβανία κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο ριάλιτι

GNTM: Tα πρώτα λόγια της Αλεξίας Τράικο μετά τη νίκη της

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο τελικός του GNTM5 και η Αλεξία Τράικο αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού μόδας.

Το 19χρονο μοντέλο από τη Αλβανία κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο ριάλιτι, καταφέρνοντας να κατακτήσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model. Το νεαρό μοντέλο κέρδισε και το σημαντικό χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει σε ΙΕΚ, κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami.

Η Αλεξία Τράικο μία ημέρα μετά τον τελικό, ανέβασε κάποια stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία είπε: «Συγγνώμη, τι έχει γίνει; Μισό λίγο να το συζητήσουμε, μπας και καταλάβω επιτέλους τι έχει συμβεί. Μόλις ξύπνησα… Φαίνεται. Πλέον έχετε μάθει τα μούτρα μου, πώς είναι όταν ξυπνάω. Τι μπορώ να πω για τα χθεσινά; Από πού να το πρωτοπιάσω ας πούμε;» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν ήθελα να ανεβάσω το κλισέ στόρι με το μαύρο φόντο και απλά να λέω ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήθελα να είναι λίγο πιο προσωπική αυτή η στιγμή. Σίγουρα θέλω να πω πάρα πολλά ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και την αγάπη.

Που με ψηφίσατε και ήσασταν εκεί. Πήρα πάρα πολλή αγάπη, χωρίς να το καταλαβαίνω στην αρχή. Και όταν βγήκα και τα είδα, πριν τον μεγάλο τελικό, απλά είχα πάθει σοκ, δεν το πίστευα. Ήσασταν όντως εκείνη η αγκαλιά που χρειαζόμουν πάρα πολλές φορές μέσα στο σπίτι και δεν την είχα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.