ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Αλεξία Τράικο από την Αλβανία είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM της… Ελλάδας (βίντεο)

Έγινε το Greece’s Next Top Model 5

Η Αλεξία Τράικο από την Αλβανία είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM της… Ελλάδας (βίντεο)

Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του ελληνικού GNTM 5 αναδείχθηκε απόψε η Αλεξία Τράικο από την Αλβανία!

Απόψε οι Μαρίτα Καθητζιώτη, Βικτώρια Μυροφορίδου και Αλεξία Τράικο βρέθηκαν για τελευταία φορά στο πλατό της εκπομπής -ως οι τρεις φιναλίστ- με σκοπό να διεκδικήσουν τον τίτλο του φετινού GNTM.

Η Αλεξία κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 94 βαθμούς έναντι της Μαρίτας που βρέθηκε στη 2η θέση με 86 βαθμούς και της Βικτώριας που ήρθε 3η με 82 βαθμούς. Η βαθμολογία προέκυψε ως το άθροισμα των βαθμών που συγκέντρωσαν οι κοπέλες από τρεις συνολικά δοκιμασίες, στις οποίες συμμετείχαν, ενώ στην τελική διαμόρφωση της συνέβαλε η ψήφος του τηλεοπτικού κοινού που ανέδειξε τη νικήτρια του πέμπτου κύκλου.

Μια μελαχρινή, μια ξανθιά και μια κοκκινομάλλα, έχοντας δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για περισσότερους από τρεις μήνες, συνάντησαν για τελευταία φορά τους κριτές Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα για να μάθουν το τελικό αποτέλεσμα.

63a6301d0441c

Η κοκκινομάλλα όμως της παρέας είναι αυτή που κατέκτησε τον σπουδαίο τίτλο, το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!

Ποια είναι η Αλεξία Τράικο

Η Αλεξία Τράικο κατάγεται από την Αλβανία, αλλά έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει μόνιμα.

Το μότο της είναι «What doesn’t kill you makes you stronger» και η νεαρή νικήτρια του τηλεοπτικού διαγωνισμού μοντέλων, πάντα στη ζωή της επιθυμεί να αγωνίζεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.