Και ιδίως, όταν γίνεται την ώρα του lunch break

Έχετε ποτέ σκεφτεί να προγραμματίσετε το σεξ, όπως προγραμματίζετε τα ραντεβού στη δουλειά σας, δηλαδή στη διάρκεια της ημέρας; Υπάρχουν πάρα πολλά πλεονεκτήματα στο να κάνετε σεξ στη διάρκεια της ημέρας και συγκεκριμένα στο… διάλειμμα της δουλειάς.

Ειδικά, τώρα που η εργασία από το σπίτι είναι μια επιλογή για τους περισσότερους γίνεται πέρα από πιο απολαυστικό και πιο εύκολο. Μην ξεχάσετε μόνο να κλείσετε υπολογιστές, μικρόφωνα και κάμερες.

Δεν θα δείτε αλλαγή μόνο στη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητά σας, αλλά και στη σχέση σας. «Συγκεντρωνόμαστε περισσότερο σε ό,τι μας αρέσει όταν ξέρουμε πως ο χρόνος μάς πιέζει», λέει η Goody Howard, σεξολόγος, ενώ αν δεν υπάρχουν παιδιά ή συγκάτοικοι στο σπίτι γίνεται ακόμα ευκολότερο.

«Το σεξ στη διάρκεια της ημέρας μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε, νιώθετε και βιώνετε τη σεξουαλική επαφή, ενώ το ότι βλέπετε τον σύντροφό σας στο φως της ημέρας δίνει πιο απολαυστική οπτική, η οποία μπορεί να υποτιμάται στη διάρκεια της νύχτας», λέει η ειδικός.

Τι μπορεί να σημαίνει αν σας αρέσει το σεξ στη διάρκεια της ημέρας

Αν σας αρέσει να κάνετε σεξ στη διάρκεια της ημέρας και ιδίως μια ώρα όπως στο διάλειμμα για φαγητό, είναι πολύ πιθανό να είστε πιο αυθόρμητοι σε όλα ή να απολαμβάνετε περισσότερο τις αυθόρμητες συνευρέσεις παρά τις προγραμματισμένες. «Το να σπάτε τη ρουτίνα και τις συνήθειές σας ανοίγει νέα μονοπάτια, ο εγκέφαλός σας “ξυπνά” και δίνει περισσότερη προσοχή στη στιγμή, ενώ το σώμα σας συμμετέχει με μεγαλύτερη ενέργεια», σημειώνει η sex educator, Kiana Reeves.

«Το ίδιο συμβαίνει και όταν δοκιμάζετε μια διαφορετική στάση στο σεξ ή αλλάζετε τοποθεσία συνεύρευσης. Το να συνευρεθείτε σεξουαλικά το μεσήμέρι στη κουζινα ή το απόγευμα στο σαλόνι σε ένα άδειο σπίτι, ανοίγει τις πόρτες σε έναν νέο κόσμο σεξουαλικής απόλαυσης».

Κι αν ακόμα αναρωτιέστε γιατί να το δοκιμάσετε ή πώς σας επηρεάζει στην παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά σας, θυμηθείτε ότι στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής απελευθερώνονται ορμόνες, οι οποίες ενισχύουν τα συναισθήματα της χαράς και της ηρεμίας, ενώ η αδρεναλίνη που εκρίνεται μας γεμίζει περισσότερη ενέργεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το σεξ στη διάρκεια του εργασιακού οχταώρου μπορεί να γίνει μια άκρως αποτελεσματική μορφή ενίσχυσης και επανεκκίνησης. Οι ορμόνες που εκκρίνονται βοηθούν στο να ξεκαθαρίσουμε τη σκέψη μας και να απαλλαγούμε από το άγχος που ίσως μάς έχει καταβάλλει», σημειώνει η Goody Howard.