ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αν θες να γίνεις «δυναμίτης» στο κρεβάτι πρέπει να κάνεις αυτές τις ασκήσεις!

Δες πως μπορείς να αλλάξεις την σεξουαλική σου ζωή

Αν θες να γίνεις «δυναμίτης» στο κρεβάτι πρέπει να κάνεις αυτές τις ασκήσεις!

Το σεξ δεν είναι κάτι εύκολο κι αυτό όλοι μας το ξέρουμε. Ειδικά από μία ηλικία και μετά τα πράγματα σοβαρεύουν. Από την άλλη από μικρός πρέπει να ετοιμάζεσαι και να ξέρεις πως να διατηρήσεις ένα καλό σώμα έτσι ώστε να αποκτήσεις το αερόβιο που θέλει το σεξ.

Θέλετε καλύτερους οργασμούς και πιο υγιή σεξουαλική λειτουργία;

Πηγαίνετε για τρέξιμο. Μία νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Sexual Medicine δείχνει ότι η έντονη άσκηση θα μπορούσε να βοηθήσει στη διατήρηση της υγιούς σεξουαλικής σας ζωής.

Στη νέα μελέτη παρατηρήθηκαν περισσότεροι από 6.000 ποδηλάτες, δρομείς και κολυμβητές και χωρίστηκαν σε κατηγορίες από το πόσο συχνά και πόσο έντονα γυμνάζονταν κάθε βδομάδα.

Οι ερευνητές συνέκριναν την εβδομαδιαία φυσική δραστηριότητα των αθλητών με την αναφερθείσα σεξουαλική τους λειτουργία εστιάζοντας συγκεκριμένα στα ενδεχόμενα προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας των ανδρών και τις εμπειρίες των γυναικών ως προς τη σεξουαλική δυσλειτουργία, την ικανοποίηση και τη διέγερση.

Γενικά, οι ερευνητές βρήκαν ότι όσο πιο συχνά και πιο έντονα ασκείται ένα άτομο ανά εβδομάδα, τόσες λιγότερες πιθανότητες σεξουαλικής δυσλειτουργίας αντιμετωπίζει.

Πιο συγκεκριμένα:

Οι άνδρες που έτρεχαν για 4,5 ώρες εβδομαδιαίως περίπου 13 χιλιόμετρα ανά ώρα ήταν 23% λιγότερο πιθανό να αντιμετωπίσουν στυτική δυσλειτουργία.

Οι γυναίκες που έτρεχαν με την ίδια ταχύτητα για τέσσερις ώρες την εβδομάδα ήταν 30% λιγότερο πιθανό να αντιμετωπίσουν κάποια σεξουαλική δυσλειτουργία.

Οι άνδρες που έκαναν ποδήλατο για περίπου 10 ώρες την εβδομάδα και περίπου 25 χιλιόμετρα την ώρα ήταν 22% λιγότερο πιθανό να βιώσουν στυτική δυσλειτουργία συγκριτικά με άνδρες που έκαναν ποδήλατο μόλις δύο ώρες εβδομαδιαίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά ακόμα και εκείνοι που χρησιμοποιούσαν το ποδήλατό τους πολύ λιγότερο από 10 ώρες εβδομαδιαίως είχαν καλύτερη σεξουαλική λειτουργία συγκριτικά με τους ανθρώπους που δεν έκαναν καθόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.