Αυτά είναι τα λάθη που μπορεί να κάνετε στο σεξ… σύμφωνα με τις ειδικούς

Εργαζόμενες στην βιομηχανία πορνό αποκαλύπτουν τι πρέπει να κάνετε για να απολαύσετε το σεξ

Αυτά είναι τα λάθη που μπορεί να κάνετε στο σεξ… σύμφωνα με τις ειδικούς

Εργαζόμενες στη βιομηχανία πορνό μοιράζονται τα λάθη που μπορεί να κάνουμε στο κρεβάτι και πώς θα μπορούσαμε να τα σταματήσουμε.

Δεν αναζητάτε feedback

«Όπως ακριβώς συμβαίνει και στον εργασιακό σου χώρο, έτσι και στο κρεβάτι σου πρέπει να ξέρετε αν η απόδοσή σας είναι καλή και έχει αποτελέσματα», λέει η πρωταγωνίστρια σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, Joanna Angel. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική στη διάρκεια του σεξ και μπορεί να σας ανεβάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση.

«Ορισμένοι άνθρωποι δεν είναι τόσο έμπειροι και μπορεί να μην ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και πώς, οπότε κοίτα τον σύντροφό σου στα μάτια, ανακάλυψε τι τον κάνει να χαμογελά και να περνά καλά και απολαύστε μαζί τις στιγμές αυτές», προτείνει η Angel.

Αφήνετε πάντα τον έλεγχο στον άλλο

Κάθε ζευγάρι αναπτύσσει τους δικούς του κώδικές επικοινωνίας και τους δικούς του ρυθμούς στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Η Julia Ann, η οποία συμμετέχει σε ταινίες πορνό, τονίζει ότι το κλειδί για αμοιβαία απόλαυση έχει να κάνει και με την κυριαρχία στο κρεβάτι.
«Το να αναλαμβάνεις πού και πού πρωτοβουλία θα μπορούσε να κάνει τον σύντροφό σου να νιώσει πιο θελκτικός και πιο σέξι».

Υποτιμάτε τα προκαταρκτικά

Για ορισμένους ανθρώπους, τα παιχνίδια πριν το σεξ είναι απαραίτητα για να έρθει η κορύφωση. Για άλλους είναι απλώς χάσιμο χρόνου. «Εμένα με βοηθούν να χαλαρώσω και να συνδεθώ με τον άλλο», λέει η Julia Ann και προτείνει να μιλάς με τον σύντροφό σου και να του λες τι και πώς σε ανάβει όταν χρησιμοποιεί τα χέρια ή το στόμα του. Σκοπός είναι να εξηγήσεις τι σε κάνει να νιώθεις πιο σέξι και τι σου αρέσει πιο πολύ, για να το ευχαριστηθείς.

Ανησυχείτε για την εικόνα σας

Τα πρότυπα που δημιουργούν οι ταινίες πορνό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το να επικεντρωθείτε στο πώς μοιάζει το σώμα σας ή στο τι σκέφτεσαι ο σύντροφός σας εκείνη τη στιγμή θα σας κάνει απλώς να μην περάσετε καλά. «Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ήταν που δεν άφηνα τον εαυτό μου να χαλαρώσει και δεν έλεγα στον εραστή μου τι μου αρέσει. Ανησυχούσα για το πώς φαίνομαι ή αν αυτό που κάνω του αρέσει, ενώ εκείνος δεν ήξερε τίποτα για όλα αυτά. Εξωτερίκευσε τις ανάγκες σου, ακόμα κι αν δεν νιώθεις πολύ άνετα», λέει η Julia Ann.

Αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια

Η Tasha Reign εργαζόμενη στη βιομηχανία πορνό λέει ότι η επαφή με τα μάτια θα κάνει τη στιγμή πιο ιδιαίτερη και θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι πολύ σημαντικό να ζούμε τη στιγμή και να χαλαρώνουμε. Η οικειότητα δεν επιτυγχάνεται απλώς με τη διείσδυση, αλλά μέσω της επαφής σε πνευματικό επίπεδο. Κοιταχτείτε στα μάτια. Ακούστε και νιώστε ο ένας τον άλλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.