ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σιγκαπούρη: Yποβρύχιο καθιστικό μέσα στην πισίνα! [φωτό, βίντεο]

Σιγκαπούρη: Yποβρύχιο καθιστικό μέσα στην πισίνα! [φωτό, βίντεο]

Ο Steve Fisher ζει και εργάζεται στη Σιγκαπούρη και δημιούργησε για τον ίδιο και την οικογένειά του μια πολυτελέστατη κατοικία με πισίνα στα περίχωρα της πόλης. Το σημαντικό εδώ δεν είναι όμως ούτε η πολυτέλεια του σπιτιού ούτε η πισίνα, αφού αυτά με την πρώτη ματιά υποδηλώνουν το γεγονός ότι εδώ ζει μια ευκατάσταστη οικογένεια. perierga.gr - Yποβρύχιο καθιστικό κάτω από την πισίνα!

Ο λόγος που το σπίτι του προκαλεί εντύπωση βρίσκεται κάτω από την πισίνα! Ένα υποβρύχιο καθιστικό προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στην οικογένεια ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να κολυμπήσει τριγύρω. Το δωμάτιο δημιουργήθηκε μέσα στην πισίνα από παχύ ειδικόπλαστικό και κόστισε περί τα 2.000.000 δολάρια. Ο ιδιοκτήτης λατρεύει να καλεί φίλους και να απολαμβάνουν το ποτό ή το φαγητό τους… υποβρυχίως!

perierga.gr - Yποβρύχιο καθιστικό κάτω από την πισίνα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

πηγή: perierga.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.