ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Το οικοδόμημα της χρονιάς: Το σπίτι-σκάλα που οδηγεί στον ουρανό (φωτο)

Το οικοδόμημα της χρονιάς: Το σπίτι-σκάλα που οδηγεί στον ουρανό (φωτο)

Απλό μέσα στη μοναδικότητα του, στέκεται μέσα στο πράσινο της φύσης μαγνητίζοντας τα βλέμματα με τον πρωτότυπο σχεδιασμό του. Το σπίτι-σκάλα μας δείχνει το δρόμο και όλα οδηγούν μπροστά.

Το σπίτι-σκάλα των περίπου 575 τ.μ στο Buckinghamshire, όχι άδικα, βραβεύτηκε ως το Σπίτι της Χρονιάς στα βραβεία Royal Institute of British Architects.

Σαν να ναι ριζωμένο στη γη ξετυλίγεται περίτεχνα, σεβόμενο το φυσικό περιβάλλον, και υψώνεται στον ουρανό.

Το σπίτι σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Skene Catling De La Pena, πόυ βασίστηκαν στην λιθοδομή και την πυριτόλιθο επένδυση.

Το οίκημα κοστίζει πάνω από 2,8 εκατ. ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.