ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιδού 10 οικονομικές αλλά στυλάτες προτάσεις για τις φετινές γιορτές στην Ευρώπη (φωτό)

Ιδού 10 οικονομικές αλλά στυλάτες προτάσεις για τις φετινές γιορτές στην Ευρώπη (φωτό)

Ορίστε δέκα προτάσεις για ταξίδια χαμηλού κόστους με συμφέρουσες λύσεις διαμονής σε Bed & Breakfasts σε όλη την Ευρώπη που δεν θα σας κάνουν να νιώσετε ότι συμβιβάζεστε με «κάτι λιγότερο».

1) Chez Papa, Βαρκελώνη

Αυτό το μποέμικο κατάλυμα έχει μια σπιτική αίσθηση και θα σας κάνει αμέσως να νιώσετε άνετοι και ευπροσδεκτοι. Φημισμενο πρωινό και υπέροχη θέα. Δίκλινο από 85 ευρώ.

2) Casa Amora, Λισαβόνα

Σε αυτό το πανέμορφο κτίριο των αρχών του 20ου αιώνα με τα μόλις 5 δωμάτια, που δεν απέχει μακρυά από το κέντρο της πόλης, θα μπορέσετε να απολαύσετε καταπληκτικό πρωινό στην όμορφη αυλή του. Δίκλινο από 90 ευρώ.

3) Une Chambre Chez Dupont, Μπορντό

Υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνεις στο Μπορντό από το να περάσεις την ημέρα σου απολαμβάνοντας λιχουδιές σε ένα μπιστρό; Αυτό το B&B βρίσκεται ακριβώς πάνω από ένα από τα καλύτερα μπιστρό της πόλης. Δίκλινο από 125 ευρώ,

4) Atelier Lidia Polla, Τεργέστη

Μια φιλότεχνη επιλογή για πολύ εκλεκτικούς. Το Ατελιέ έχει μόλις τρία δωμάτια ενώ είναι διακοσμημένο με υπέροχα έργα τέχνης. Το τρέχει η εγγονή της γλύπτριας «Lidia». Δίκλινο από 55 ευρώ.

5) Arcadia Residence, Πράγα

Μπορεί να είναι ένα απλό B&B αλλά έχει και 5 αστέρια. Το «Αρκάντια» που δεν απέχει πολύ από το ιστορικό κέντρο της τσεχικής πρωτεύουσας θα σας κάνει να μην θέλετε να φύγετε. Ειδικά αν διαλέξετε την σοφίτα για την διαμονή σας. Δίκλινο από 80 ευρώ.

6) Cima Rosa, Βενετία

Αυτό το κτίσμα του 15ου αιώνα που βλέπει στο «μεγάλο κανάλι» είναι το καλύτερο μέρος για να δείτε την Βενετία αλλά να κρατήσετε και τις απαραίτητες αποστάσεις από τα τουριστικά «κύματα». Υπέροχη διακόσμηση από τους αρχιτέκτονες-ιδιοκτήτες του. Δίκλινο από 180 ευρώ.

7) The Old Lady, Άμστερνταμ

Δέκα λεπτά θα απέχετε μόνο από την κεντρική πλατεία «Νταμ» αν επιλέξετε αυτό το παραποτάμιο σπίτι ηλικίας 400 ετών. Τα τρία μόλις δωμάτια εξυπηρετούνται από τον ιδιοκτήτη που μένει στον πάνω όροφο. Δίκλινο από 110 ευρώ.

8) Sint Niklaas BB, Μπριζ

Η επίσκεψη στην βελγική αυτή πόλη θα σας αποζημιώσει όπου και να αποφασίσετε να μείνετε. Το παλιό νοσοκομείο όμως «St Niklaas» με τα μόλις τρία δωμάτια του είναι ίσως η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να βρίσκεστε μόλις λίγα μέτρα από τα ομορφότερα αξιοθέατα της. Δίκλινο από 130 ευρώ.

9) Hommage a Magritte, Βερολίνο

Αν είστε οπαδοί του σουρεαλιστικού ρεύματος στην τέχνη, ποιο καλύτερο κατάλυμα από αυτό που είναι αφιερωμένο στο έργο του Βέλγου ζωγράφου Μαγρίτ; Η τοποθεσία του επίσης πολύ βολική αφού βρίσκεται στο κέντρο του δυτικού Βερολίνου. Δίκλινο από 79 ευρώ.

10) Town House 62, Ρώμη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν θέλετε ένα μέρος μέσα στο κέντρο της πόλης, μόλις δέκα λεπτά από το Βατικανό, το 62 είναι η επιλογή για εσάς. Πολυτελής διακόσμηση και πρωινό στο κρεβάτι σας. Δίκλινο από 72 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.