ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Το μενού του στρατού: Θυμάσαι ποιο φαγητό ήταν χειρότερο και απ’ τον γκοτζίλα;

Το μενού του στρατού: Θυμάσαι ποιο φαγητό ήταν χειρότερο και απ’ τον γκοτζίλα;

Πώς το έλεγε εκείνο το παλιό ρητό να δείτε… Πώς το έλεγε… Α, ναι: «Για τρία πράγματα μπορείς να είσαι σίγουρος σ’ αυτή την ζωή: για τους φόρους, το θάνατο και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού στον ελληνικό στρατό».

Κι αν για το πρώτο υπάρχουν ορισμένες αμφιβολίες καθώς κατά καιρούς έχουν πέσει- ειδικά στα μέρη μας…- ορισμένες από τις πιο εκκωφαντικές οικονομικές πιστολιές και για το δεύτερο υπάρχει πάντοτε η διέξοδος του βαμπιρισμού, το τρίτο δεν το γλυτώνεις ποτέ και με τίποτα.

Γιατί, βλέπεις, αγαπητέ πρώην, νυν και μέλλοντα φαντάρε του ελληνικού στρατού, το μενού όταν φορέσεις τα χακί είναι ίδιο και απαράλλακτο από την ΕΣΣΟ νούμερο 1 έως ότου αυτός ο άσος δώσει τη θέση του στο άπειρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο belikeyou.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.