ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βάλτε μέντα για τις… αράχνες και ξεχάστε τες μια για πάντα

Βάλτε μέντα για τις… αράχνες και ξεχάστε τες μια για πάντα

Μια γυναίκα στην Μεγάλη Βρετανία όμως διεκδικεί την θέση της στο Πάνθεον των ηρώων, καθώς μέσα από τα social media αποκάλυψε την μαγική φόρμουλα για να απαλλαγούμε μια και για πάντα από τις αράχνες και μάλιστα με κόστος λιγότερο από 3 ευρώ.

Φυσικά η φόρμουλα έγινε viral με τους χρήστες που την χρησιμοποίησαν να κάνουν λόγο για ένα πολύ αποτελεσματικό τρικ.

Η λύση δεν είναι το ξεράχνιασμα αλλά κάτι πολύ καλύτερο και κοστίζει μόλις 2 λίρες ή αλλιώς 2 ευρώ και 40 λεπτά περίπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την μαγική φόρμουλα αποκάλυψε μια γυναίκα στο Facebook, η οποία περιέχει ένα απλό καθαριστικό για το σπίτι και…… μέντα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρίψετε μέντα μέσα στο απορρυπαντικό και να ψεκάσετε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.