Παίξε τον άρρωστο… Αυτή η νοσοκόμα θα σε αναστήσει! (φωτό)

Παίξε τον άρρωστο… Αυτή η νοσοκόμα θα σε αναστήσει! (φωτό)

Κι όμως είναι και νοσοκόμα και μοντέλο. Δύο χώροι που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, αλλά η Brooklyn Kelly τα συνδυάζει.

Νιώθει σαν να ζει σε δύο ξεχωριστούς κόσμους και μας εξηγεί πώς μπορεί κανείς να συνδυάσει το modelling με τη δουλειά στο νοσοκομείο.Η 26χρονη Brooklyn έχει πάρει μέρος σε εκατοντάδες επιδείξεις μόδας ως μοντέλο, διακρίθηκε στην Ίμπιζα και τον τελευταίο καιρό απολαμβάνει τις διακοπές της με ηλιοθεραπεία. Μάλιστα έκανε και ένα πέρασμα από την Μύκονο τον Ιούλιο, όπου απόλαυσε τον ήλιο την θάλασσα και φυσικά την Ελληνική φιλοξενία από την οποία ενθουσιάστηκε.

Έξω η ζωή της φαίνεται λαμπερή και ξέγνοιαστη, έχει μια άλλη πλευρά που πολλοί δεν βλέπουν. Μια σταδιοδρομία στη νοσηλευτική. Η Νεοζηλανδή, αποκαλύπτει πως το επάγγελμα του μοντέλου δεν ήταν κάτι που το είχε στο μυαλό της μέχρι τα 18.

Λίγο αργότερα όμως, ζητήθηκε από κορυφαίες αυστραλιανές ετικέτες ρούχων, όπως η Billabong, η UGGS Australia, η Princess Polly και η Verge. Κατά μέσο όρο, η Brooklyn δηλώνει ότι χτυπάει μέχρι και…τετράωρα στο γυμναστήριο, τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ κάνει βάρη και πιλάτες.

Η ίδια δηλώνει: «Πάντοτε έβαζα το πανεπιστήμιο πριν από οτιδήποτε, επειδή αυτό θα είναι το μέλλον μου. Είναι τόσο εύκολο να παγιδευτείς στην όμορφη ζωή του Instagram, όπου όλα φαίνονται τέλεια και γοητευτικά».

Απολαύστε την παρακάτω…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.