Όταν πρόκειται για τις κουζίνες στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, τα πράγματα δεν ακολουθούν πάντα την συνηθισμένη οδό. Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει δημιουργήσει τους δικούς τις «νόμους» όταν πρόκειται για την σίτιση τόσο της ίδιας όσο και των μελών της βασιλικής οικογένειας, γενικότερα.

Αναρωτήθηκες ποτέ τι ακριβώς τρώει η Βασίλισσα το πρωί;

Ένα ελαφρύ σνακ ή ένα πλούσιο αγγλικό πρωινό; Τι απολαμβάνει στο δείπνο της και πόσα γεύματα κάνει την ημέρα;

Ποια φαγητά προτιμά και τι απαγορεύει από τους chefs του παλατιού;

Η Βασίλισσα προσέχει πολύ τα φαγητά που σερβίρονται στο Μπάκιγχαμ.

Σε μια συνέντευξη του, ο πρώην αρχιμάγειρος του παλατιού παραδέχτηκε ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο συστατικό που η βασίλισσα Ελισάβετ απαγορεύει στην κουζίνα του Μπάκιγχαμ.

«Στο παλάτι του Μπάκιγχαμ απαγορεύεται το σκόρδο», δήλωσε με ειλικρίνεια ο John Higgins.

Παρόλο που δεν αποκάλυψε τον λόγο που η βασίλισσα απομάκρυνε το σκόρδο από την κουζίνα του παλατιού, ο John Higgins εξήγησε πως οι αυθεντικές βασιλικές συνταγές δεν περιλαμβάνουν ποτέ μυρωδικά.

Ο πρώην προσωπικός σεφ της Βασίλισσας αποκάλυψε επίσης μερικές από τις προτιμήσεις του δείπνου της, σε μια παλιότερη συνέντευξή του στην Telegraph.

Ο Darren McGrady είπε ότι η βασίλισσα ακολουθεί μια πειθαρχημένη διατροφή και συχνά αποφεύγει τα αμυλώδη τρόφιμα, όπως το ρύζι, τα ζυμαρικά και τις πατάτες.

Επειδή όμως δεν μπορεί να μην υποκύψει στους πειρασμούς, η βασίλισσα αγαπά τη σοκολάτα, ειδικά σε μπισκότα και κέικ. Απολαμβάνει επίσης πολλά φρέσκα φρούτα, όπως μάνγκο, φράουλες και ροδάκινα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, τα επιδόρπια στο παλάτι του Μπάκιγχαμ όπως καταλαβαίνεις είναι πλούσια και πολύ γευστικά!