ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το γνωρίζατε; – Δείτε τι σχέση έχει το μήκος του παράμεσου με την προσωπικότητά μας (φώτο)

Το γνωρίζατε; – Δείτε τι σχέση έχει το μήκος του παράμεσου με την προσωπικότητά μας (φώτο)

Αρκετές είναι οι έρευνες που πραγματοποιούνται καθημερινά και σχετίζονται με θέματα που έχουν να κάνουν με τον καθορισμό της «ποιότητας» της προσωπικότητάς μας.

Υπάρχουν βέβαια και οι… παραδοσιακές μέθοδοι της χειροπρακτικής, σύμφωνα με τις οποίες ακόμα και το σχήμα των δακτύλων μας, μπορεί να «προδίδει» μυστικά για την προσωπικότητα των ανθρώπων.

Η έρευνα που ακολουθεί, πάντως, εστιάζει στο μέγεθος του παράμεσου και του δείκτη των δακτύλων των ανδρών και ομολογουμένως τα συμπεράσματά της είναι εντυπωσιακά.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία και διαπιστώστε σε ποια κατηγορία ανήκετε:

Συμφωνεί το αποτέλεσμα της έρευνας με όσα εσείς γνωρίζετε -καλύτερα απ’ τον καθένα- για την προσωπικότητά σας;

A. Παράμεσος μακρύτερος απ’ τον δείκτη

Εδώ έχουμε να κάνουμε με όμορφους και γοητευτικούς άνδρες, που τα πάνε καλά με όλους. Παρ’ όλα αυτά παίρνουν αρκετά εύκολα τα ρίσκα τους και είναι ελαφρώς επιθετικοί. Στον οικονομικό τομέα, ακριβώς επειδή παίρνουν εύκολα ρίσκα, βγάζουν συχνά περισσότερα χρήματα σε σχέση με αυτούς που έχουν μικρότερο παράμεσο.

B. Παράμεσος πιο κοντός απ’ τον δείκτη

Αυτοί οι άνδρες χαρακτηρίζονται από τη μεγάλη τους αυτοπεποίθηση και τον ελαφρύ ναρκισσισμό τους. Εχουν μάθει να ζουν και μόνοι τους, θέλουν την ησυχία τους και δεν τους αρέσει να τους ενοχλούν. Διστακτικοί στα ερωτικά τους, σπάνια κάνουν εκείνοι το πρώτο βήμα. Ούτε κρύο – ούτε ζέστη στα οικονομικά…

Γ. Οταν ο παράμεσος και ο δείκτης έχουν το ίδιο μήκος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εδώ κυριαρχεί η απόλυτη ισορροπία. Πρόκειται για άνδρες που θεωρούνται εξαιρετικά πιστοί και άκρως στοργικοί στις σχέσεις τους, ενώ τους χαρακτηρίζει και η τάση της μεσολάβησης, άρα και της επίλυσης προβλημάτων με όμορφο τρόπο. Η ηρεμία και η οργάνωση είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά τους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.