ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δημοσιογράφος πιάστηκε να απατά τη σύντροφό του σε… απευθείας μετάδοση – Τον «πρόδωσε»… το Skype! (βίντεο)

Δημοσιογράφος πιάστηκε να απατά τη σύντροφό του σε… απευθείας μετάδοση – Τον «πρόδωσε»… το Skype! (βίντεο)

Ένα ακόμα απρόοπτο της καραντίνας έλαβε χώρα στην Ισπανία. Με τον δημοσιογράφο Αλφόνσο Μέρλος να πιάνεται στα «πράσα» να απατάει τη μνηστή του.

Αυτό που τον πρόδωσε ήταν το Skype, καθώς την ώρα που ήταν σε απευθείας μετάδοση εμφανίστηκε μια ημίγuμνη γυναίκα από πίσω του.

Ο δημοσιογράφος έδινε συνέντευξη στον φίλο του Χαβιέ Νέγρε μέσω skype. Ξαφνικά έκπληκτοι οι τηλεθεατές είδαν να περνάει από πίσω του μια ημίγuμνη καλλίγραμμη κοπέλα, η οποία δεν είχε καταλάβει ότι ο Αλφόνσο ήταν ζωντανά στον αέρα.

https://twitter.com/kr3at0r/status/1253644846751002624

Ο Νέγρε έμεινε άφωνος, ενώ όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια η ημίγuμνη γυναίκα ήταν η ρεπόρτερ Αλέξια Ρίβας, η οποία είναι η εpωμένη του Μέρλος και εργάζεται στο ίδιο κανάλι.

https://www.instagram.com/p/B_NT6uFIB8d

Ποιο είναι το… μεμπτόν; Ο Μέρλος διατηρεί δεσμό με την επίσης δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του ίδιου σταθμού, Μάρτα Λόπεθ, η οποία μάλιστα έμαθε για την απιστία του συντρόφου της την ώρα της εκπομπής της!

Το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού στην κυριολεξία έπεσε από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών οι οποίοι άρχισαν να κάνουν πλάκα και να ζητούν τη διεύθυνση του σπιτιού του Αλφόνσο.

Λίγες ώρες αργότερα ο Αλφόνσο αναγκάστηκε να προβεί σε μια δήλωση όπου διευκρίνιζε ότι πλέον έχει χωρίσει με τη Μάρτα Λόπεθ και πως η προσωπική του ζωή δεν αφορά κανέναν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως την ίδια άποψη δεν φαίνεται να είχε η Μάρτα, η οποία του επιτέθηκε κατηγορώντας τον ότι την εξευτέλισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.