ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μην σου τύχει: Σύζυγος κάνει photo bombing στις τηλεδιασκέψεις της γυναίκας του (φώτο)

Μην σου τύχει: Σύζυγος κάνει photo bombing στις τηλεδιασκέψεις της γυναίκας του (φώτο)

Το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, έχει επιβληθεί στις περισσότερες πληττόμενες χώρες, η τηλεργασία.

Ωστόσο μάλλον τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό που περνάει μια γυναίκα ονόματι Κάρα Φιλντς, την οποία τρολάρει -όχι και τόσο- διακριτικά ο σύζυγός της, Ματ.

Στη διάρκεια των τηλεδιασκέψεών της στο Zoom, εκείνος κάνει photo bombing: εμφανίζεται στο βάθος με διάφορες αστείες μεταμφιέσεις, για παράδειγμα ντυμένος Μπάτμαν ή κάουμποϊ.

Τουλάχιστον η γυναίκα του φαίνεται να αντιμετωπίζει τις φάρσες του με ψυχραιμία: «Οι συνάδελφοι με τους οποίους επικοινωνώ πάντα τον βλέπουν πριν από εμένα» γράφει στο Linkedin.

​«Σε αυτό το σπίτι δεν βαριόμαστε ποτέ!». Μάλιστα φαίνεται να έχουν μπει και φίλοι τους στο κόλπο, καθώς έχουν αρχίσει να στέλνουν στον Ματ κοστούμια, για να ανανεώνει το ρεπερτόριό του όσο συνεχίζεται η τηλε-εργασία της γυναίκας του.

Δείτε μερικές από τις μεταμφιέσεις του Ματ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.