ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Οικογένεια βρήκε 1 εκ. δολάρια αλλά τα παρέδωσε στις αρχές!

ΗΠΑ: Οικογένεια βρήκε 1 εκ. δολάρια αλλά τα παρέδωσε στις αρχές!

Ένα εκατομμύριο δολάρια μέσα σε δύο ταχυδρομικούς σάκους στις ΗΠΑ “περίμεναν” κάποιος να τα πάρει και να φύγει ευτυχής! Και όμως….

Τα χρήματα βρήκε οικογένεια στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ και τα παρέδωσε στην αστυνομία. Η Έμιλι Σαντς αφηγήθηκε στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WTVR ότι είχε βγει για βόλτα με την οικογένειά της, στις 16 Μαΐου 2020, όταν ένα αυτοκίνητο μπροστά από το δικό τους έκανε έναν ελιγμό για να αποφύγει κάποιο αντικείμενο, το οποίο η ίδια δεν κατάφερε να παρακάμψει.

Σταμάτησαν το αυτοκίνητό τους, για να μαζέψουν αυτό που τους φαινόταν ως ένας μεγάλος σάκος με σκουπίδια και εκεί κοντά εντόπισαν κι έναν δεύτερο. Μόλις έφθασαν στον προορισμό τους, ανακάλυψαν το περιεχόμενο των δύο σάκων, που είχαν βάλει στο πορτμπαγκάζ: Φάκελοι που περιείχαν χρήματα!

Η οικογένεια παρέδωσε τους σάκους στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Καρολάιν, βόρεια της πρωτεύουσας της Βιρτζίνια, του Ρίτσμοντ. Μια “θαυμάσια” χειρονομία, είπε ο αστυνομικός Σκοτ Μόζερ. «Είμαστε υπερήφανοι, εκπροσωπούν επάξια την κομητεία επιδεικνύοντας τέτοια τιμιότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Έμιλι Σαντς είπε στο WTVR ότι το να παραδώσει τους σάκους στην αστυνομία ήταν »το καλύτερο που είχε να κάνει», καθώς «δεν μας ανήκαν». Η αστυνομία δεν έχει ξεκαθαρίσει πώς βρέθηκαν οι σάκοι στη μέση του δρόμου, όμως πιστεύει ότι προορίζονταν για κάποια τράπεζα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.