Πήρε τηλέφωνο στον παλιό αριθμό του Ε. Μασκ: «Δεν ξέρω ποιος είναι – Λαμβάνω διαρκώς μηνύματα για… ασύλληπτα πράγματα»

Πήρε τηλέφωνο στον παλιό αριθμό του Ε. Μασκ: «Δεν ξέρω ποιος είναι – Λαμβάνω διαρκώς μηνύματα για… ασύλληπτα πράγματα»

Μια 25χρονη Αμερικανίδα πήρε – κατά λάθος – τηλέφωνο στον παλιό αριθμό του Έλον Μασκ, από τότε… το τηλέφωνο δεν έχει σταματήσει να χτυπάει και την ρωτάνε για διάφορα ασύλληπτα πράγματα.

Η Λίντσεϊ Τάκερ, από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, έλαβε τον παλιό αριθμό του δισεκατομμυριούχου ενώ ήταν στο πανεπιστήμιο και μέσα σε λίγες μέρες, άρχισε να λαμβάνει μηνύματα και κλήσεις από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον διάσημο επιχειρηματία στον τομέα της τεχνολογίας.

Η 25χρονη σύμβουλος φροντίδας δέρματος, η οποία πήρε χωρίς να το ξέρει τον παλιό αριθμό τηλεφώνου του CEO της Tesla, Έλον Μασκ από την εταιρεία AT&T, συνεχίζει να λαμβάνει μηνύματα και κλήσεις κάθε μέρα.

Η νεαρή κοπέλα δήλωσε μιλώντας στο NPR: «Είπα στη μαμά μου “συνεχίζω να λαμβάνω αυτά τα μηνύματα”- και τώρα άρχισα επίσης να λαμβάνω τηλεφωνήματα – “για αυτόν τον τύπο, τον Έλον Μασκ. Δεν ξέρω ποιος είναι”». Η μητέρα της έμεινε άφωνη. «Η μαμά μου έμεινε με το στόμα ανοιχτό», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η 25χρονη Λίντσεϊ.

Τα μηνύματα που της στάλθηκαν αναφέρονται σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τα βιονικά σκέλη έως και ερωτήσεις σχετικά με το άνοιγμα θέσεων εργασίας στην Tesla.

Σε ένα από τα μηνύματα που απευθύνεται στον Ελον Μασκ, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έγινε ξανά πατέρας, δίνοντας μάλιστα ένα περίεργο όνομα στον γιο του, η Λίντσεϊ απάντησε: «Συγγνώμη φίλε, αυτός δεν είναι ο αριθμός του Ελον Μασκ και δεν συνδέεται με αυτόν με κανέναν τρόπο».

Και δεν είναι μόνο τυχαία άτομα που εμφανίστηκαν στο τηλέφωνό της. Οπως λέει η κοπέλα, άτομα υψηλού προφίλ, όπως το πρώην στέλεχος της Disney Animation, Τζον Λάσετερ, που έστειλε μήνυμα για να ενημερώσει τον Μασκ ότι το αυτοκίνητο Tesla που αγόρασε ήταν «υπέροχο».

Όταν το δίκτυο NPR του ζήτησε να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά, ο Ελον Μασκ απάντησε: «Ουάου, αυτός ο αριθμός είναι τόσο παλιός! Είμαι έκπληκτος που είναι ακόμα εκεί έξω κάπου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Λίντσεϊ είπε ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει τον αριθμό, αν και η υπομονή της στο να απαντά στα μηνύματα ποικίλλει από μέρα σε μέρα. «Μερικές φορές δεν απαντώ αν έχω μια δύσκολη μέρα. Έτσι, εάν δεν λάβατε απάντηση, θα είμαι εγώ, όχι αυτός που δεν απαντάει. Μην αισθάνεστε πολύ απογοητευμένοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.