ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το παζλ των 8 μέτρων και των 51.300 κομματιών – Το «θαύμα» της Ελλάδας που περιλαμβάνει (φώτο)

Το παζλ των 8 μέτρων και των 51.300 κομματιών – Το «θαύμα» της Ελλάδας που περιλαμβάνει (φώτο)

Το εν λόγω παζλ, το οποίο, όταν ολοκληρωθεί δείχνει 27 «θαύματα από όλο τον κόσμο», αποτελείται από 51.300 κομμάτια και περιέχει εικόνες που τραβήχτηκαν από επαγγελματίες φωτογράφους.

«Γιορτάζοντας την κληρονομιά της Kodak και την όμορφη φωτογραφία» αναφέρει η περιγραφή του γιγαντιαίου παζλ στην ιστοσελίδα της εταιρείας φωτογραφικών μηχανών. «Κάθε φωτογραφία τραβήχτηκε αρχικά από έναν επαγγελματία φωτογράφο, στην συνέχεια βελτιώθηκε ψηφιακά και εκτυπώθηκε σε υψηλή ποιότητα. Θα δείτε την ποιότητα σε κάθε κομμάτι».

Σύμφωνα με την περιγραφεί, το παζλ περιλαμβάνει θαύματα όπως το Σινικό Τείχος της Κίνας, το Κολοσσαίο, την Σαντορίνη, το άγαλμα της Ελευθερίας με τον ορίζοντα της Νέας Υόρκης και το Ταζ Μαχάλ. Προκειμένου να ολοκληρωθεί πιο εύκολα και να γίνει η διαδικασία λιγότερο τρομακτική, το παζλ χωρίζεται σε 27 ξεχωριστά συσκευασμένα τμήματα, τα οποία στην συνέχεια αλληλοσυνδέονται για να γίνουν «ένα τεράστιο παζλ».


Μεταξύ των 27 θαυμάτων από όλο τον κόσμο περιλαμβάνεται και η εν λόγω φωτογραφία από την Σαντορίνη

Οι διαστάσεις και η τιμή του παζλ
«Πόσο περήφανοι θα νιώσετε γνωρίζοντας ότι έχετε ολοκληρώσει ένα από τα μεγαλύτερα παζλ στον κόσμο προς πώληση» αναφέρει η εταιρεία. Ωστόσο, όσοι αποφασίσουν να πάρουν μέρος στην πρόκληση , καλό είναι να γνωρίζουν ότι θα χρειαστούν έναν ιδιαίτερα μεγάλο χώρο, καθώς το παζλ είναι διαστάσεων 8,7 μέτρα επί 1,90, μόλις ολοκληρωθεί.


Το παζλ έχει διαστάσεις 8,7x 1,9 μέτρα
Η τιμή είναι επίσης, ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη, καθώς το παζλ κοστίζει 409,99 δολάρια στο Amazon ενώ στην ιστοσελίδα της Kodak προτείνεται λιανική τιμή στα 599,99 δολάρια. Κι όμως, παρά το υψηλό κόστος, φαίνεται πως το παζλ έχει μεγάλη ζήτηση, καθώς, επί του παρόντος, απομένουν μόνο 16 αποθέματα στο Amazon. «Αυτό με κρατά απασχολημένο» γράφει κάποιος στις κριτικές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι δείχνει το παζλ όταν έχει σχεδόν ολοκληρωθεί
Την ίδια ώρα, το μεγαλύτερο παζλ του κόσμου φαίνεται πως έχει ενθουσιάσει και τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με ορισμένους να εκφράζουν την αποφασιστικότητά τους να δοκιμάσουν να το φτιάξουν. «Σημειώστε τα λόγια μου. Αν καταφέρω να πείσω την γυναίκα μου πως το μεγαλύτερο παζλ στον κόσμο από την Kodak είναι ιδανικό για τον μακρύ διάδρομό μας, τ αγοράζω» έγραψε κάποιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.