ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο συγκλόνισε το Britain’s Got Talent (βίντεο)

Κατάφερε να κερδίσει το golden buzzer για απευθείας πρόκριση στον τελικό συγκινώντας τους πάντες

8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο συγκλόνισε το Britain’s Got Talent (βίντεο)

Ένας ξεχωριστός διαγωνιζόμενος ανέβηκε στη σκηνή του Britain’s Got Talent, ο οποίος κατάφερε να συγκινήσει κοινό και κριτές, κερδίζοντας το golden buzzer.

Ο λόγος για τον 8χρονο Ράβι, ο οποίος δύο χρόνια νωρίτερα διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, και εμφανίστηκε με την ομάδα του για να τραγουδήσουν.

«Παρακολουθώ το BGT όλη μου τη ζωή και είμαι εδώ για να δείξω πως ό,τι και να σου φέρει η ζωή μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου» είπε ο Ράβι παρουσιάζοντας την Ravi’s Dream Team στην οποία συμμετέχουν φίλοι του 8χρονου, συγγενείς του, δάσκαλοι από το σχολείο του, νοσηλευτές αλλά και παιδιά.

Αφού η ομάδα του Ράβι τραγούδησε το A Million Dreams από την ταινία The Greatest Showman, η κριτής Αλίσα Ντίξον, πάτησε το golden buzzer και έδωσε την απευθείας πρόκριση για τον τελικό.

«Το golden buzzer είναι μια προσωπική στιγμή και πάντα έλεγα ότι μπορώ να το πατήσω όταν κάτι μου μοιάζει σωστό και εσύ είσαι ένας αξιοθαύμαστος νεαρός κύριος» είπε η Ντίξον στον Ράβι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο 8χρονος ανακοίνωσε ότι θα δώσει τις 250.000 λίρες του βραβείου – σε περίπτωση που κερδίσει – σε αγαθοεργίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.