ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιατί οι Αμερικανοί συγκρίνουν τη Μ.Τραμπ με τη Μ.Αντουανέτα

Γιατί οι Αμερικανοί συγκρίνουν τη Μ.Τραμπ με τη Μ.Αντουανέτα

Η Μελάνια Τραμπ προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με την απόφασή της να ανακαινίσει τον κήπο του Λευκού Οίκου, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ αποφάσισε να προχωρήσει σε εργασίες αναβάθμισης του «Κήπου των Ρόδων», σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τους Αμερικανούς, με την εξάπλωση του COVID-19 να είναι ραγδαία. Περισσότερα από πέντε εκατ. άνθρωποι έχουν νοσήσει μέχρι στιγμής, ενώ οι θάνατοι ξεπερνούν ήδη τους 160.000.

«Ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα των φορολογουμένων σε ένα σπίτι που ο υπόλοιπος κόσμος θα κάψει μόλις φύγει δυναμικά ο Ντόναλντ Τραμπ σε πέντε μήνες», έγραψε χρήστης στο Twitter, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Εκατομμύρια Αμερικανοί είναι σε άσχημη κατάσταση και η Μελάνια Τραμπ δεν μπορεί να βρει τίποτα να κάνει παρά να ανακαινίσει τον κήπο της, για να διοχετεύσει χρήματα από τους φορολογούμενους πολίτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κριτική έγινε τόσο έντονη και μάλιστα κάποιοι δεν δίστασαν να τη συγκρίνουν με τη Μαρία Αντουανέτα. «Αναρωτιέμαι εάν η Μαρία Αντουανέτα ανακαίνισε τους κήπους της στις Βερσαλλίες όταν γινόταν η επανάσταση», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης του Twitter, για να συμπληρώσει ένας άλλος: «Η Μαρία Αντουανέτα θα κουνούσε το κεφάλι της στην απόφαση της Μελάνι Τραμπ… Αν είχε ακόμα κεφάλι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.