ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Aεροσυνοδός αποκαλύπτει ποιοι είναι οι πιο εκνευριστικοί ταξιδιώτες – Για ποιο λόγο εμφανίζονται τα Χριστούγεννα

Υπάρχουν δύο τύποι ταξιδιωτών στις διακοπές

Aεροσυνοδός αποκαλύπτει ποιοι είναι οι πιο εκνευριστικοί ταξιδιώτες – Για ποιο λόγο εμφανίζονται τα Χριστούγεννα

Αεροσυνοδοί αποκαλύπτουν ποιες είναι οι χειρότερες συνήθειες των επιβατών που προκαλούν τα νεύρα του πληρώματος κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Οι δύο τύποι ταξιδιωτών και πώς μπορούν να γίνουν ο «εφιάλτης» του πληρώματος

Έχοντας κατά νου αυτά τα δεδομένα, μια αεροσυνοδός αποκάλυψε ότι η χειρότερη εμπειρία της έχει να κάνει με τους «ενοχλητικούς» επιβάτες κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με τη Saya, υπάρχουν δύο τύποι ταξιδιωτών στις διακοπές – αυτοί που είναι ενθουσιασμένοι που επιστρέφουν στο σπίτι τους για τις διακοπές και οι ενοχλητικοί που είναι πολύ αγενείς και γκρινιάρηδες.

«Το χειρότερο πράγμα για εμένα είναι κατά τη διάρκεια των εορτών όταν οι επιβάτες ταξιδεύουν με φίλους και παίρνουν την πρωτοβουλία να μεθύσουν και να γίνουν αντιπαθητικοί επειδή…. εεε, είναι Χριστούγεννα» λέει επικρίνοντας, από τη μία, την υπερβολική συμπεριφορά τους, η οποία όμως γίνεται εξαιρετικά κουραστική όταν εκείνη, όπως και οι συνάδελφοί της, δεν βρίσκονται σε αντίστοιχα καλή διάθεση, λόγω του ότι πρέπει να δουλεύουν τέτοιες μέρες.

Η Saya λέει ότι όσοι πίνουν ένα ποτό παραπάνω πριν από την πτήση τους ή όταν αγοράζουν ποτά από το καροτσάκι του αεροσκάφους συχνά γίνονται απερίσκεπτοι και ενοχλητικοί απέναντι στο πλήρωμα. Η πρώην αεροσυνοδός ζητάει από τους επιβάτες να προσέχουν περισσότερο τη συμπεριφορά τους την περίοδο των γιορτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεχίζοντας, ενημέρωσε ότι οι επιβάτες που είναι ήδη μεθυσμένοι κατά τη διάρκεια της πτήσης λαμβάνουν προφορική προειδοποίηση και τους κόβεται το αλκοόλ για το υπόλοιπο της πτήσης. Εάν ένας επιβάτης συνεχίσει να είναι ενοχλητικός, θα μετακινηθεί σε άλλη θέση, εάν υπάρχει, και ο πιλότος θα ειδοποιήσει την ασφάλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.