ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αν θες να έχεις μια υπέροχη μέρα δεν πρέπει να σου συμβούν αυτά τα έξι πράγματα

Σίγουρα σας έχει συμβεί έστω και ένα από αυτά

Αν θες να έχεις μια υπέροχη μέρα δεν πρέπει να σου συμβούν αυτά τα έξι πράγματα

Για όλους μας υπάρχουν καλές μέρες και σίγουρα πολύ κακές.

Στην καθημερινότητά μας συνηθίζουμε να λέμε «η καλή/κή ημέρα από το πρωί φαίνεται».

Παρόλα αυτά μπορείς να ξέρεις αν μια μέρα σου θα είναι καλή ή όχι, αν δεν δεις να σου συμβαίνουν τα παρακάτω μέχρι και της 9 η ώρα το πρωί:

Κρύο ντους: Πολλοί άνθρωποι λόγω βιασύνης κάνουν μπάνιο το πρωί με κρύο νερό. Και χωρίς να κάθονται πολύ ώρα στο μπάνιο, για να το απολαύσουν. Σίγουρα αυτή δεν είναι πολύ καλή ιδέα.

Να λερωθεί ένα ρούχο από φαί: Την ώρα που τρως το πρωινό, πέφτει κάτι πάνω στην μπλούζα. Αλλαγή ρούχων και γρήγορα.
 
Να μην τρως πρωινό: Εκτός από το πουκάμισο, μπορεί να κάψεις και τα τοστ του πρωινού. Και δεν είναι ότι καλύτερο να ξεκινάς τη μέρα χωρίς πρωινό.

Να μη φτιάχνονται με τίποτα τα μαλλιά: Σε όλους έχει τύχει. Να σηκωθούμε αναμαλιασμένοι και τα μαλλιά να μη φτιάχνουν. Το νερό μπορεί να βοηθήσει ή ένα καπέλο, αν το επιτρέπει η δουλειά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να κάψετε ένα ρούχο: Σηκώνεσαι, πας να σιδερώσεις το καλό σου πουκάμισο και από απροσεξία… το καις. Μετά η μέρα σίγουρα δεν θα πάει καλά.
 
Μποτιλιάρισμα: Και εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Απλά περιμένεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το smartphone σου για να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.