ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αν τις ακούσεις κάτι δεν πάει καλά: Φράσεις που δείχνουν απόλυση στον εργασιακό χώρο

Σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσεις

Αν τις ακούσεις κάτι δεν πάει καλά: Φράσεις που δείχνουν απόλυση στον εργασιακό χώρο

Μέσα στον εργασιακό χώρο υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο για τον εργαζόμενο. Ο εργοδότης ή ο διευθυντής μπορούν να προδοθούν από κάποιες φράσεις που χρησιμοποιούν και καλό θα είναι να πιάσεις εγκαίρως το μήνυμα.

Οι φράσεις που σύμφωνα με τους ειδικούς εργασιακών σχέσεων είναι καμπανάκια κινδύνου είναι οι εξής:

“Πρέπει να μιλήσουμε με το HR”

Όταν σε υποθέσεις καθημερινές εμπλέκεται το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού τότε το σενάριο της απόλυσης πλανάται για τα καλά πάνω από τα κεφάλια των εργαζομένων. Το HR λειτουργεί σαν «δικηγόρος επαγγελματικών διαζυγίων» και σχεδόν πάντα παίρνει το μέρος της επιχείρησης.

“Ίσως δεν ταιριάζεις με το πνεύμα της εταιρείας”

Αν ακούσεις τη μαγική φράση, ίσως πρέπει να σκεφτείς αν ταιριάζουν οι φιλοσοφίες μας, τότε ο εργοδότης σου προσπαθεί με τρόπο να σου πει ότι ψάχνει να σε αντικαταστήσει.

“Η επικοινωνία πρέπει να είναι μόνο γραπτή”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν οποιαδήποτε προσπάθεια για προφορική επικοινωνία πέφτει στο κενό, και οποιαδήποτε διένεξη γίνεται μέσω email, τότε η εταιρεία μαζεύει υλικό για την διακοπή συνεργασίας σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.