Αριστερά ή δεξιά: Το απλό κόλπο για να μάθετε σε ποιον καρπό θα βάλετε το ρολόι σας

Υπάρχουν τρία βασικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε

Αριστερά ή δεξιά: Το απλό κόλπο για να μάθετε σε ποιον καρπό θα βάλετε το ρολόι σας

Κάθε μέρα ξεκινά με ένα συγκεκριμένο τελετουργικό.

Υπάρχουν εκείνοι που σηκώνονται και κάνουν ένα γρήγορο ντους, αλλά κι αυτοί που επιλέγουν να πάνε για τρέξιμο ή να τσεκάρουν τα emails τους πριν φύγουν για τη δουλειά. Όταν πια ετοιμαστούν και λίγο πριν περάσουν την πόρτα του σπιτιού τους, φορούν ενστικτωδώς το ρολόι τους στον αριστερό τους καρπό, χωρίς να δίνουν σημασία στο επιλέγουν το συγκεκριμένο χέρι.

Είναι λες και υπάρχει κάποιος κανόνας πως το ρολόι χειρός πρέπει να φοριέται στον αριστερό καρπό. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια.

Ο σωστός τρόπος να το φοράς, είναι στο χέρι απέναντι από το «καλό» σου. Δηλαδή αν είσαι δεξιόχειρας, το φοράς στα αριστερά και αν είσαι αριστερόχειρας, στα δεξιά. Ωστόσο, καθώς μόνο το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι αριστερόχειρες, ο κανόνας τείνει να γενικεύεται και να περιορίζεται στο γεγονός ότι πρέπει πάντα να επιλέγουμε να το φοράμε αριστερά

Υπάρχουν τρία βασικά οφέλη που συμφωνούν στην απόφαση να το βάλετε στο χέρι απέναντι από το «καλό» χέρι:

Πρακτικότητα: Το να μπορείς να κοιτάς το ρολόι, ενώ κάνεις μια άλλη δραστηριότητα. Δηλαδή, σου επιτρέπει να κάνεις δύο πράγματα ταυτόχρονα.

Ευκολία: Όχι μόνο σου επιτρέπει να εκτελείς περισσότερες από μία εργασίες ταυτόχρονα, αλλά επειδή δεν χρειάζεται να διακόψεις αυτή τη δραστηριότητα για να κοιτάξεις το ρολόι, σου επιτρέπει να νιώσεις πιο άνετα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προστασία: Το να φοράς το ρολόι στο χέρι που χρησιμοποιείς συνέχεια σημαίνει ότι το εκθέτεις σε περισσότερες κινήσεις. Και αυτό, με τη σειρά του, σε πιθανή ζημιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.