ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλία: Οι φανατικοί χριστιανοί που έγιναν swingers και άνοιξαν OnlyFans (βίντεο)

Οι 35χρονοι Cal και Emmy Blaise γνωρίστηκαν σε μια εκκλησία το 2006

Αυστραλία: Οι φανατικοί χριστιανοί που έγιναν swingers και άνοιξαν OnlyFans (βίντεο)

Ένα παντρεμένο ζευγάρι στην Αυστραλία κάποτε ήταν αφοσιωμένο στην εκκλησία, αφού και οι δύο ήταν φανατικοί χριστιανοί, στην πορεία όμως έγιναν swingers και πλέον διατηρούν ένα επικερδές προφίλ στο OnlyFans.

Οι 35χρονοι Cal και Emmy Blaise γνωρίστηκαν σε μια εκκλησία το 2006, χωρίς κάποιος από αυτούς να έχει κάνει σχέση στο παρελθόν ή να έχει σεξουαλικές εμπειρίες. Έτσι, έμειναν μαζί και μετά από δύο χρόνια παντρεύτηκαν, ενώ μέχρι τον γάμο ακολούθησαν την θρησκευτική παράδοση και δεν έκαναν σεξ, αναφέρει η nypost.com.

Παρόλα αυτά, αρκετό καιρό μετά και εφόσον απέκτησαν τρία παιδιά, άρχισαν να προβληματίζονται για τη σεξουαλική τους ζωή, που ήταν περιορισμένη και χωρίς εμπειρίες. Το 2019 λοιπόν, αποφάσισαν να γίνουν swingers και να ανοίξουν τον γάμο τους, ενώ έπειτα δημιούργησαν λογαριασμό στο OnlyFans.

«Μεγαλώσαμε και οι δύο σε ένα τόσο περιοριστικό και θρησκευτικό περιβάλλον. Δεν είχαμε καμία ευκαιρία να σκεφτούμε μόνοι μας», είπε χαρακτηριστικά η Emmy και πρόσθεσε πως «ως ζευγάρι, αρχίσαμε να ξετυλίγουμε και να αμφισβητούμε όλα όσα γνωρίζαμε ποτέ. Τότε ήταν που είχαμε και οι δύο μια τεράστια συνειδητοποίηση. Η μονογαμία δεν είχε νόημα για εμάς και δεν ήταν πια αυτό που θέλαμε. Θέλαμε να ανοίξουμε τη σχέση μας».

«Η Emmy και εγώ δεν είχαμε ποτέ αυτή την εμπειρία να βγαίνουμε έξω και να κολλάμε, έτσι ήταν σαν να ήμασταν ξανά έφηβοι. Έμοιαζε σαν να είχαμε αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο», είπε στη συνέχεια ο Cal.

Το ζευγάρι πλέον, έχει εγκαταλείψει την εκκλησία και έχει έναν ανοιχτό γάμο, όμως παρόλο που μιλάει ανοιχτά για αυτό, κρύβει την αλήθεια από τα τρία παιδιά του, χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή νύξη για τον δρόμο που αποφάσισαν να ακολουθήσουν οι δύο γονείς.

@emmyxblaise Tick me off and we’ll call it productivity ✅ #todolist #spicyaccountant #trendingsound #onlyfriends #fyp ♬ original sound – Jackie

@emmyxblaise Its the worst #showerthoughts #cornstar #fyp #onlymyfriends ♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.