ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα λάθη που κάνετε στο καθάρισμα των ηλεκτρονικών συσκευών

Τι πρέπει να προσέχετε

Αυτά είναι τα λάθη που κάνετε στο καθάρισμα των ηλεκτρονικών συσκευών

Υπάρχουν πολλές ηλεκτρονικές συσκευές σε κάθε σπίτι οι οποίες χρειάζονται καθάρισμα τακτικά.

Χρειάζονται λοιπόν τακτικά καθάρισμα αν όχι καθημερινά, προκειμένου να διατηρούνται καθαρές.

Τα πιο συχνά λάθη καθαρισμού των ηλεκτρονικών συσκευών

Σκούπισμα οθονών με καθαριστικά

Αν χρησιμοποιείτε καθαριστικό το οποίο ψεκάζετε απευθείας πάνω στην τηλεόραση, το κοντρόλ, το κινητό τηλέφωνο, τον φορητό υπολογιστή ή άλλα gadgets , σίγουρα δεν είναι η καλύτερη λύση. Ειδικά οι οθόνες είναι ευαίσθητες και ο ψεκασμός καθαριστικού πολλαπλών χρήσεων μπορεί να αφήσει σημάδια που είναι πιο έντονα όταν πέφτει το φως. Η καλύτερη λύση είναι να καθαρίσετε τις οθόνες με πανί από μικροΐνες ή με μαντηλάκια ειδικά για οθόνες.

Τηλεχειριστήριο με απλό καθαριστικό

Όταν καθαρίζετε το τηλεχειριστήριο, η πιο αποτελεσματική μέθοδος είναι τα αντιβακτηριακά μαντηλάκια ή η λοσιόν οινοπνεύματος. Το βέβαιο είναι ότι δεν απολυμαίνεται το κοντρόλ της τηλεόρασης με ένα απλό καθαριστικό που χρησιμοποιείτε πχ. για τα τζάμια.

Προστατευτικές θήκες

Οι περισσότεροι αποφεύγουν να αφαιρούν την προστατευτική θήκη των συσκευών θεωρώντας ότι αρκεί το εξωτερικό καθάρισμα. Ωστόσο, τα μικρόβια όπως και η σκόνη διεισδύουν και μέσα από τη θήκη. Την επόμενη φορά που θα καθαρίσετε το κινητό σας, το τάμπλετ, ή το κοντρόλ μην παραλείψετε να βγάλετε τη θήκη.

Υγρασία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να αφήνετε τα gadgets με υγρασία καθώς είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε αντιβακτηριακά μαντηλάκια, σκουπίστε τα στη συνέχεια με στεγνό πανί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.